MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

Arhivirani utisci o kompaniji MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

Recenzije starije od 2 godine

Java Internship (top talent program)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se na tromesečnu praksu. Tri kruga selekcije. Razgovor s HR-om i rad logičkog testa. Standardni test tipa nastavi niz neke tri slike ili niz brojeva. To ne gledaju previše za tromesečnu praksu. Tehnički zadatak u javi. Vreme na raspolaganju, tri dana. Postoje tri nivoa zadatka. Bira se jedan nivo. Prvi i drugi nivo su poprilično laki i rešavaju se za dan. Treći nivo zadataka je pravljene jednostavne peer-to-peer mreže. Zadatak je dovoljno detaljno opisan u postavci. Na raspolaganju su vam autori zadatka za pitanja i nejasnoće. Treći krug, ukoliko ste dobro uradila zadatak, pozivaju vas da prezentujete rešenje i još jednu dodatnu prezentaciju na zadatu temu. Rok je isto tri dana. Prezentacije i prezentovanje se odvija na engleskom jeziku kao i pitanja u vezi teme. Nakon prezentovanja idu pitanja o zadatku. Kako ste rešavali, problemi i slično. Tada dobijate i feedback koliko dobro ste uradili zadatak i objašnjen kriterijum ocenjivanja. Par dana nakon toga dobijate odgovor da li ste prošli ili ne. I ako sam dobro prošao sva tri kruga (feedback), ponudu nisam dobio uz obrazloženje da im je tada bila najjača klasa kandidata i da su finese odlučivale ko prolazi. Dobio sam I poziv da se ponovo javim u budućnosti za neku junior poziciju. Generalno su svi ljubazni i odgovaraju na sva pitanja.

IT Consultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobije se zadatak programerski i prezentacija i kada se uradi zakazuje se odbrana, na kojoj se brane oba, a onaj zadatak koji je bolje urađen odrađuje da li si za konsultanta ili developera. Posle odbrane ide razgovor sa HR-om i osobom koja je senior verovatno iz domena. Razgovor je opšti. HR je velika mana ove firme, iz mog i tuđih iskustava sa vrlo diskutabilnom ocenom sposobnosti.

Associate consultant

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Beneficije, mogućnost napredovanja, dobra atmosfera.
preporučujem

Konsultant

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija koja prvenstveno mladim ljudima pruža sjajne mogućnosti za brz razvoj, kao i priliku za internacionalno radno iskustvo na velikim projektima. Odličan sistem edukacije koji omogućava zaposlenima da pohađaju razne edukacije, softskills i druge treninge . Radni prostor je uređen prema željama zaposlenih i atmosfera na poslu je sjajna. Organizovan je niz sportskih aktivnosti kao i mnogi zajednički događaji. I ukoliko volite da putujete, na ovom poslu vas sigurno neće zaobići :)
preporučujem

Konsultant

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična radna atmosfera, timski duh kakav se retko viđa i velika mogućnost napredovanja. Nemačka kompanija koja se apsolutno ne uklapa u srpske standarde, što je odlično jer nikada nećete biti zakinuti za platu, godišnje odmore, prevoz, topli obrok i sl. Ooogroman plus je privatno zdravstveno osiguranje. Tu je takođe sjajan fun room, joga pre posla, pokloni za rođendan, plaćene fizičke aktivnosti, ali pre svega sjajne kolege.
preporučujem
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška