RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

MVP Workshop

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ulica Maršala Birjuzova 45, Beograd 11000, RS


6 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 110253713
Matični broj: 21325317
Broj zaposlenih: 51-200
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MVP Vorkshop je studio za istraživanje i razvoj blockchain proizvoda vođen istraživanjem ometajućih tehnologija i njihovom primenom u stvarnim scenarijima.

Imaju dugogodišnje iskustvo sa proizvodima, ali i dalje nastavljaju da uče gradeći, definišući i uzgajajući proizvode koristeći ometajuću tehnologiju. Ako želite da kreirate novo tržište i mrežu vrednosti, postanite partner sa njima, oni vam mogu pomoći da potvrdite svoju ideju i izgradite svoj proizvod.

MVP grade stari prijatelji i nove ideje. Godinama unazad izgradili su najsigurniju e-poštu na svetu koju pokreću Ethereum i IPFS. Danas ne remete samo tržište sopstvenim proizvodima, već se fokusiraju na pomaganje svojim klijentima da učine isto.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MVP Workshop

Backend

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, BEOGRAD
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije za firmu obavlja posrednicka firma FatCatCoders. Sam proces je bio relativno dugacak, obuhvatao je pet koraka: - upitnik, o ocekivanjima i iskustvu kandidata - tehnicki test - zadatak da se implementira mini aplikacija - hr razgovor + tehnicki razgovor - razgovor sa predstavnicima firme Moram naglasiti da je poslednji korak, ondosno intervju sa samim predstavnicima firme, bio takav da su naglasavane samo negativne osobine same firme (velika guzva, prekovremen rad, nedostatak organizacije). Utisak je bio takav, kao da i ne traze nove ljude vec da bencuju za slucaj da ih neko napusti (oni su mene kontaktirali). Fidbek ka meni je bio takav, da mi je receno da je sve uspesno zavrseno, a da ipak ne mogu da daju ponudu zbog njihove “dezorganizacije“.
Pitanja sa intervjua
  • Dizajn paterni, navedti i objasniti.
  • Razlike izmedju arrow i obicnih fja.
  • Algoritamski zadacic, gde ga treba na sto efikasniji nacin resiti.
  • Navesti tipove testiranje i objasniti ih.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MVP WORKSHOP
Adresa
Cara Dušana 51, Beograd
Datum osnivanja
29.9.2017
PIB
110253713
Matični broj
21325317
Poslovni naziv
MVP Workshop d.o.o. Beograd-Zemun
Delatnost kompanije
6202 - Кonsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mališa Pušonja - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju MVP Workshop sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška