Mainstream d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Studentski trg 4, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


7 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 104037252
Matični broj: 20076682
Predstavništvo u Srbiji: Studentski trg 4, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mainstream d.o.o. je osnovan 2005. godine sa ciljem da pruži usluge naprednog veb hostinga.

Sa najkvalitetnijom opremom u tri data centra u Srbiji, jednom u SAD i jednom u Francuskoj, te peering-om sa svim većim provajderima, vrednim, iskusnim i posvećenim administratorima, hostujemo mnoge od najvećih i najposećenijih sajtova u Srbiji. Podrška je dostupna 24x7, a garantovana dostupnost sajtova klijenata je 99.9% godišnje.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mainstream d.o.o.

Multicloud IT Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Microsoft Teams
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Ako planirate da aplicirate za ovu ili sličnu poziciju, očekujte intervju od sat i više vremena. Dobro zagrejte stolicu i pripremite se unapred. Razgovarao sam sa team leader-om određene sekcije u ovoj firmi. Odmah na samom početku mi je predstavio nekoliko opštih informacija i uslove same firme. Opisao mi je kakve su smene, koliko se radi, u kojim tehnologijama itd. Što se smena tiče, očekujte jutarnju, popodnevnu i noćnu smenu. Radi se za praznike, kao i vikendom, a postoje i smene od 12 sati, dok su noćne devetočasovne. O samoj poziciji je malo toga govorio, osim onoga što sam ga sam pitao. Napomenuo bih i da je delovao prilično nezainteresovano jer je u par navrata slao kolegi poruku usred intervjua, dok je pre samog testiranja otišao do toaleta na 5 minuta . Nakon ovog uvodnog dela, počeo je sa pitanjima (čak ni na fakultetu me ovoliko nisu cedili). Postavljao mi je pitanja iz raznih oblasti - Linux (osnovne komande i struktura OS-a); Windows (Active Directory); Web servisi (protokoli i sl.); Virtuelizacija (virtuelne mašine i njihova upotreba); Mreže (slojevi, upotreba, uređaji i sl.) itd. Ono što mi se nije dopalo je to da me je čovek za vreme čitavog razgovora gledao sa visine i uz suptilne reakcije omalovažavao moje odgovore. Trudio sam se da na svako pitanje dam odgovor svojim rečima, a ono što nisam znao to sam i naglasio. Na kraju mukotrpnog razgovora mi se zahvalio i samo dao nadu da iskoristim svoju mladost i energiju kako bih konciznije odgovarao na pitanja u slučaju da se opet prijavim za istu poziciju u firmi. Naravno, ne planiram da se opet prijavim u ovoj firmi.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MAINSTREAM DOO BEOGRAD
Adresa
Studentski Trg 4, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
30.08.2005.
PIB
104037252
Matični broj
20076682
Poslovni naziv
MAINSTREAM DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boško Radivojević - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  System Engineer
  1 plata
  1800 EUR / mesečno
  1800 1800

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Mainstream d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška