Kontakt

Adresa Zmaj Jovina 18, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon 063/502666
PIB 102176125
MB 50392384
Predstavništvo Zmaj Jovina 18, 21000 Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

MANUAL radionica za izradu predmeta od kože tradicionalim metodama i trgovinu, osnovana je 1985. godine u Novom Sadu. Sam naziv MANUAL, a i registracija koja govori o tome čime se MANUAL bavi više od 35 godina upućuje na to da je stecište starih majstora, rasadnik za mlade nove ljude i da brani čast starih zanata već preko tri decenije. Trenutno u firmi imamo oko 150 zaposlenih. Ručno obrađena i sečena koža, tehnikama starih zanata, jedan je od kvaliteta našeg brenda. Starim alatima i zanatlijskim znanjem, nastaju naše torbe, novčanici i kaiševi.
MANUAL je u svojim nastojanjima da bude ozbiljan evropski brend, pored svojih enterijera, razvio i svoju školu prodaje, pakovanja, prezentacije, audio i video reklama, plakata, nastupa preko društvenih mreža…
Naša radionica je sertifikovana dva puta da ručno i na tradicionalan način proizvodi predmete od kože i da štiti i neguje stare i umetničke zanate.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MANUAL
Poslovni naziv RADIONICA ZA IZRADU PREDMETA OD KOŽE TRADICIONALNIM METODAMA I TRGOVINU MANUAL SINIŠA ŽARIN PREDUZETNIK NOVI SAD
Delatnost kompanije 1512 - Proizvodnja putnih i ručnih torbi i sl. saračkih proizvoda i kaiševa
Pravna forma Preduzetnik
Adresa Zmaj Jovina 18, 21000 Novi Sad, Srbija
Datum osnivanja 20.08.1990.
PIB 102176125
MB 50392384
Zakonski zastupnici
Siniša Žarin - Preduzetnik

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu