O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Maraton ldn d.o.o. logo

Maraton ldn d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće Maraton LDN d.o.o. osnovano je 27.08.1990. godine.
Bavimo se ugradnjom sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene kao i kompletnim opremanjem sportskih objekata sa rekvizitima iz sopstvenog proizvodnog programa.
Pored opremanja sportskih objekata i fiskulturnih sala vršimo ugradnju svih vrsta sportskih parketa sa različitim tipovima podkonstrukcije.

 

Sportske parkete ugrađujemo u zavisnosti od potrebe naručioca. Sportski pod sa masivnim parketom kao završnim slojem ili sportski pod sa fabrički izlakiranim višeslojnim parketom kao završnim slojem.
Maraton LDN d.o.o. Zastupa Švajcarskog renomiranog proizvođača CONICA na području Srbije, CrneGore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
Kompletan program sportskih podloga koje ugrađujemo su licencirane podloge iz programa Cnica iz Švajcarske.
Podloge koje ugrađujemo za unutrašnje i spoljne terene su od sirovina Švajcarskog porekla i poseduju sve sertifikate i ateste renomiranih institucija.
Bavimo se ugradnjom dečijih igrališta i zaštitnih gumenih podloga - tartana ispod dečijih igrališta. Igrališta koja imamo u ponudi su delom iz našeg proizvodnog procesa a delom iz programa renomiranih ino proizvođača.
Kompletan program dečijih igrališta poseduje sertifikate EN1176.
Kao dopunski program nudimo našim kupcima opremanje i uređenj spoljnih površina urbanim mobilijarom – klupama, đubrijerama, ogradama oko igrališta i prirodnim busenom trave.

O nama ćete saznati više ako pregledate naš portfolio.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

A. Stankovića 20 A, 22202 Mačvanska Mitrovica , Srbija
+381 22 651 491 +381 651 492 +381 651 493