O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
Marketinška agencija Studio 77 logo

Marketinška agencija Studio 77

Oceni kompaniju

O nama

Studio 77+ je osnovan 2007. godine sa verovanjem da će spoj umetnosti, poznavanja biznisa i informacionih tehnologija omogućiti stvaranje značajnog i trajnog interaktivnog doživljaja. Ovu formulu smo prihvatili od početka i ugradili smo je u našu kulturu.

Mi smo privatna kompanija koja pruža isključivo kvalitetne usluge od svog osnivanja. Po osnivanju firme, fokus poslovnih aktivnosti bio je usmeren na Internet marketing, ali vremenom, kako bismo zadovoljili potrebe klijenata, Studio 77+ se razvio u kompaniju sa lepezom usluga koje uključuju biznis konsalting, konsalting u ugostiteljstvu, razvoj veb aplikacija, razvoj B2B i B2C aplikacija, grafički dizajn itd.

Od samog početka, mi smo sarađivali sa svetski renomiranim kompanijama, brendovima i njihovim partnerima kako bismo se na najbolji način povezali sa onlajn potrošačima, kupcima i širom publikom.

Kao prva lokalna advertajzing agencija koja je definisala i primenjivala principe Internet brendinga, Studio 77+ se posvetio i angažovao da potpomogne rast „onlajn“ i „oflajn“ brendova integrisanjem kreativne strategije i modernih informacionih tehnologija.

NAŠ TIM

Svaki član Studija 77+ igra značajnu ulogu u pružanju izuzetnog znanja, iskustva i rada.

Naši zaposleni su visoko obučeni kadrovi sa ogromnim iskustvom u “oflajn” i “onlajn” biznisu. Naši menadžeri upravljaju kompletnim procesom unapređenja biznis performansi i rezultata za naše klijente, obezbeđujući postizanje postavljenih ciljeva na najvišem mogućem nivou.

Većina naših eksperata i zaposlenih školovani su na prestižnim domaćim i internacionalnim univerzitetima.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon