Marketinška agencija Studio 77Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Marketinška agencija Studio 77

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

php developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo sam se čuo sa direktorom preko telefona, rekao mi je da su plate 10-15 evra na sat i pozvao me na razgovor. Došao sam i tu mi je rekao da je plata ipak 5 evra na sat i to bruto. Dogovorili smo se da uradim zadatak na osnovu kojeg će oni odlučiti da li će da me zaposle. Dobio sam celu aplikaciju cms odrađenu u čistom php-u bez frameworka, veoma slabo odrađenu, i dogovor je bio da mi pošalju novi frontend (html css) u koji ću ubaciti backend od ove aplikacije. Znači samo odraditi pozive metoda konkretnih klasa u već postojeći frontend (sigurno im je to trebalo da prodaju nekom aplikaciju koju su već napravili za nekoga samo sa drugim izgledom). Zanimljivost je da mi nikad nisu poslali taj frontend u koji sam trebao da integrišem backend, niti su se više javili po našem dogovoru, samo su nestali bez traga, nisam dobio zadatak u celosti niti bilo kakav kontakt sa njima, niti su mi odgovorili na mailove potom. Neprofesionalizam na krajnjem nivou.

utisak sa intervjua postavljen: 22.10.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

PHP developer

Dusan P., preko skype
bez ponude za posao
Intervju jako težak
Kako je izgledao proces
Zakazali su mi intervju preko skype i pustili su me da čekam 2 sata, nakon tog termina su se smilovali da mi jave da je intervju otkazan. Znači krajnje bahato i bezobrazno ponašanje.

utisak sa intervjua postavljen: 22.10.2017.

Frontend developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra ekipa, stručne osobe koje su voljne da pomognu, pozitivna radna atmosfera.
Zamerke kompaniji
Mizerna plata, generalno jako loše vođenje firme i organizacija posla od strane vlasnika firme. Totalno nekorektan odnos, iskorišćavanje radnika za određene projekte.
ne preporučujem
utisak postavljen: 05.11.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Studio 77+ je osnovan 2007. godine sa verovanjem da će spoj umetnosti, poznavanja biznisa i informacionih tehnologija omogućiti stvaranje značajnog i trajnog interaktivnog doživljaja. Ovu formulu smo prihvatili od početka i ugradili smo je u našu kulturu.

Mi smo privatna kompanija koja pruža isključivo kvalitetne usluge od svog osnivanja. Po osnivanju firme, fokus poslovnih aktivnosti bio je usmeren na Internet marketing, ali vremenom, kako bismo zadovoljili potrebe klijenata, Studio 77+ se razvio u kompaniju sa lepezom usluga koje uključuju biznis konsalting, konsalting u ugostiteljstvu, razvoj veb aplikacija, razvoj B2B i B2C aplikacija, grafički dizajn itd.

Od samog početka, mi smo sarađivali sa svetski renomiranim kompanijama, brendovima i njihovim partnerima kako bismo se na najbolji način povezali sa onlajn potrošačima, kupcima i širom publikom.

Kao prva lokalna advertajzing agencija koja je definisala i primenjivala principe Internet brendinga, Studio 77+ se posvetio i angažovao da potpomogne rast „onlajn“ i „oflajn“ brendova integrisanjem kreativne strategije i modernih informacionih tehnologija.

NAŠ TIM

Svaki član Studija 77+ igra značajnu ulogu u pružanju izuzetnog znanja, iskustva i rada.

Naši zaposleni su visoko obučeni kadrovi sa ogromnim iskustvom u “oflajn” i “onlajn” biznisu. Naši menadžeri upravljaju kompletnim procesom unapređenja biznis performansi i rezultata za naše klijente, obezbeđujući postizanje postavljenih ciljeva na najvišem mogućem nivou.

Većina naših eksperata i zaposlenih školovani su na prestižnim domaćim i internacionalnim univerzitetima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP Developer

Beograd  • Rok: 29.09.2017

High proficiency using object-oriented PHP and modern web frameworks like Laravel and Symfony 2... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BORIS KNEŽEVIĆ PR RAZVOJ VEB APLIKACIJA I INTERNET KONSALTING STUDIO 77 + BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99A, Beograd
Datum osnivanja
08.10.2012.
PIB
107757409
Matični broj
62969466
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Boris Knežević - Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija