MarsBased

MarsBased

0 0

Kontakt

Adresa Ronda Guinardó 32, Barselona, Katalonia 08025, Španija
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

MarsBased je konsultantska agencija za razvoj veb-aplikacija i aplikacija sa sedištem u Barseloni koji pruža besprekoran kod, koji je precizno izradio stariji tim programera sa stručnošću na Rubi on Rails, Node.js, React i Angular.

Posluju na isti način na koji pristupaju životu; uzdignute glave, bezgraničnog načina razmišljanja i snažnih osnovnih vrednosti. Projekte preuzimaju na isti način na koji se bave tehnologijom; sa fascinacijom novošću, beskrajnim entuzijazmom i kreativnom sofisticiranošću.

Oni su konsultantska agencija sa startup DNK, zato vole da daju doprinos startup i tehnološkim zajednicama njihove voljene Barselone. Oni su programeri BCN Startup Map, BCN Startup Digest i domaćini Startup Grind Barcelona. Veoma su uključeni u BCN razvojnu i startup zajednicu sarađujući sa različitim inicijativama poput Fundacion INLEA (Link2start), IronHack i drugima.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MarsBased

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu