MarsBased

Ti si predstavnik ove kompanije?

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ronda Guinardó 32, Barselona, Katalonia 08025, Španija


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MarsBased je konsultantska agencija za razvoj veb-aplikacija i aplikacija sa sedištem u Barseloni koji pruža besprekoran kod, koji je precizno izradio stariji tim programera sa stručnošću na Rubi on Rails, Node.js, React i Angular.

Posluju na isti način na koji pristupaju životu; uzdignute glave, bezgraničnog načina razmišljanja i snažnih osnovnih vrednosti. Projekte preuzimaju na isti način na koji se bave tehnologijom; sa fascinacijom novošću, beskrajnim entuzijazmom i kreativnom sofisticiranošću.

Oni su konsultantska agencija sa startup DNK, zato vole da daju doprinos startup i tehnološkim zajednicama njihove voljene Barselone. Oni su programeri BCN Startup Map, BCN Startup Digest i domaćini Startup Grind Barcelona. Veoma su uključeni u BCN razvojnu i startup zajednicu sarađujući sa različitim inicijativama poput Fundacion INLEA (Link2start), IronHack i drugima.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju MarsBased sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška