MarsBased

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MarsBased je konsultantska agencija za razvoj veb-aplikacija i aplikacija sa sedištem u Barseloni koji pruža besprekoran kod, koji je precizno izradio stariji tim programera sa stručnošću na Rubi on Rails, Node.js, React i Angular.

Posluju na isti način na koji pristupaju životu; uzdignute glave, bezgraničnog načina razmišljanja i snažnih osnovnih vrednosti. Projekte preuzimaju na isti način na koji se bave tehnologijom; sa fascinacijom novošću, beskrajnim entuzijazmom i kreativnom sofisticiranošću.

Oni su konsultantska agencija sa startup DNK, zato vole da daju doprinos startup i tehnološkim zajednicama njihove voljene Barselone. Oni su programeri BCN Startup Map, BCN Startup Digest i domaćini Startup Grind Barcelona. Veoma su uključeni u BCN razvojnu i startup zajednicu sarađujući sa različitim inicijativama poput Fundacion INLEA (Link2start), IronHack i drugima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija