O nama

Posle 20 godina ukupnog operativnog i konsultantskog iskustva u izgradnji digitalnih proizvoda za startape i kompanije u Nemačkoj i Evropi, odlučili smo da iskoristimo naše kombinovano iskustvo i pronađemo brzo-rastuće digitalne startape u Berlinu i da ih spajamo sa savršenim kandidatima u Srbiji.

Težimo da budemo transparentni i jasni prema našim klijentima i kandidatima kako u vezi sa kadrovskim potrebama, tako i kompenzacijama – sa idejom da gradimo dugoročne odnose zasnovane na poverenju, konkurentnim platama i stručnosti. Naš krajnji cilj je da napravimo digitalni most između Beograda iBerlina koji bi na kraju dana bio koristan za sve

Beneficije

Startapi sa visokim stopama rasta

Potpuno remote

Poslovno životni balans

Ravne hijerarhije, mali timovI

Vrhunska oprema

Transparetnost u svim koracima, bez zatvorenih vrata

Naši ljudi

Miloš Milaković

Miloš Milaković

Osnivač

Mobile engineering lead, sa više od 7 godina iskustva u startapima DACH regiona od insurtech, healthtech, do e-vehicles I charging. Master Informatike, Univerzitet u Beogradu.

Dejan Eremić

Dejan Eremić

Osnivač

Product Management Lead. Razvio digitalne proizvode u HeyCar (VW), eTribes, eBayK, Dashlane, i više. Università Bocconi alumnus.

Uroš Jovanović

Uroš Jovanović

Recruiter

Strastven profesionalac ljudskih resursa, fokusiran na EDI (јednakost, različitost i inkluziјa) i sopstveno usavršavanje. Uvek spreman da pruži podršku i pomogne drugima na njihovom putu.

Sava Serafimović

Sava Serafimović

Recruiter

Posvećeni HR profesionalac sa psihoterapijskim iskustvom koji želi da iskoristi znanje i iskustvo iz različitih startapa. Donosi pozitivan stav i snažnu radnu etiku.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu