Mauricius d.o.o.

Mauricius d.o.o.

Kontakt

Adresa Batajnički drum BB., 11080 Beograd - Zemun, Srbija ; Terazije BB podzemni pešački prolaz, 11000 Beograd, Srbija ; TC Banjica, Paunova 24, 11000 Beograd, Srbija
PIB 100268631
MB 07813520
Predstavništvo Batajnički drum BB, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mauricius d.o.o. je privatna kompanija osnovana 1989. godine. Tokom proteklog perioda, Mauricius je postao prepoznatljiv kao jedan od vodećih uvoznika i distributera svetski poznatih kozmetičkih brendova na teritoriji Srbije. Takođe, ponosimo se i dugom tradicijom koju imamo baveći se poslovima maloprodaje u našim parfimerijama ,, M drogerie’’. Naš „dugi staž" na srpskoj pozornici ogleda se u ljubavi koju gajimo prema našim brendovima i koju prenosimo i na vas, naše verne potrošače. Kvalitet i tradicija brendova, visoko postavljeni standardi, kreativnost, poverenje, vizionarski duh, predstavljaju nevidljivu ali konstantnu nit koja se proteže od osnivanja kompanije pa do danas.

U moderno uređenom prostoru, naše parfimerije, M drogerie, nude bogat asortiman kozmetičkih proizvoda uz asistenciju profesionalno obučenog i ljubaznog osoblja, koje će vam pružiti odgovore na sve vaše beauty dileme. Široka paleta proizvoda svetski poznatih kozmetičkih kuća - od kvalitetnih proizvoda za negu i šminku, preko parfema, dezodoranasa i raznih drugih sitnica, predstavlja pravu oazu za sva čula. Pored širokog portfolia svetski poznatih brendova proverite i vi zašto je M drogeria omiljeno mesto za kupovinu i uživanje.

Dođite i posetite nas! M drogerie-magija zavodljivog uživanja, dobrih vibracija i slatke kupovine! Nalazimo se na dve lokacije u Beogradu.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MAURICIUS
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU MAURICIUS DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Batajnički drum BB, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Datum osnivanja 17.02.1992.
PIB 100268631
MB 07813520
Zakonski zastupnici
Arif Ičanović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu