O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Mauricius d.o.o. logo

Mauricius d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Mauricius d.o.o. je privatna kompanija osnovana 1989. godine. Tokom proteklog perioda, Mauricius je postao prepoznatljiv kao jedan od vodećih uvoznika i distributera svetski poznatih kozmetičkih brendova na teritoriji Srbije. Takođe, ponosimo se i dugom tradicijom koju imamo baveći se poslovima maloprodaje u našim parfimerijama ,, M drogerie’’. Naš „dugi staž" na srpskoj pozornici ogleda se u ljubavi koju gajimo prema našim brendovima i koju prenosimo i na vas, naše verne potrošače. Kvalitet i tradicija brendova, visoko postavljeni standardi, kreativnost, poverenje, vizionarski duh, predstavljaju nevidljivu ali konstantnu nit koja se proteže od osnivanja kompanije pa do danas.

U moderno uređenom prostoru, naše parfimerije, M drogerie, nude bogat asortiman kozmetičkih proizvoda uz asistenciju profesionalno obučenog i ljubaznog osoblja, koje će vam pružiti odgovore na sve vaše beauty dileme. Široka paleta proizvoda svetski poznatih kozmetičkih kuća - od kvalitetnih proizvoda za negu i šminku, preko parfema, dezodoranasa i raznih drugih sitnica, predstavlja pravu oazu za sva čula. Pored širokog portfolia svetski poznatih brendova proverite i vi zašto je M drogeria omiljeno mesto za kupovinu i uživanje.

Dođite i posetite nas! M drogerie-magija zavodljivog uživanja, dobrih vibracija i slatke kupovine! Nalazimo se na dve lokacije u Beogradu.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod