Maxeler Technologies

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Maxeler Technologies

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2
beneficije

1
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra kompanija za početnike, ljude koji nemaju uopšte iskustva jer su prakse dobro plaćene, čak je i početna plata bolja nego u većini kompanija kod nas. Koristi se dosta modernih tehnologija i može puno da se nauči. Bez obzira na iskustvo može da se učestvuje u svim delovima projekta, od dizajna do implementacije. Može da se radi od kuce često. Može da se dobije praksa u njihovoj poslovnici u Londonu. Dozvoljavaju i part time nakon prakse što dobro dođe za ljude koji još idu na faks.
Zamerke kompaniji
Nemogućnost napredovanja. Nemaju seniore ni dobar code review, bitno je da se odradi posao samo da se stigne na vreme. Takođe je svako prepušten samom sebi na svom projektu.
preporučujem
utisak postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Makeler Technologies je provajder računarskih platformi, rešenja i uređaja.

Sedište kompanije je u Ujedinjenom Kraljevstvu, a fokus im je da njihovim korisnicima obezbede konkurentsku prednost kroz poseban tehnološki paket. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija