O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Medical Time Hospital logo

Medical Time Hospital

Oceni kompaniju

O nama

MISIJA
Specijana bolnica „MEDICAL TIME Hospital“ je ustanova koja pruža dostupnu, sveobuhvatnu, kontinuiranu i bezbednu zdravstvenu zaštitu uz postojanje bioetičkih principa i negovanje humanog odnosa prema pacijentima. naše temeljno opredeljenje je pružanje kvalitetne zdravstvene usluge na primarnom nivou, uz efikasno korišćenje postojećih resursa kao i kontinuiran rad na unapređenju zdravlja korisnika i sticanju znanja i stručnosti zaposlenih.

VIZIJA
Težimo dostizanju najvećih profesionalnih standarda, multidisciplinarnom pristupu u dijagnostici i lečenju, efikasnom timskom radu, stvaranju osećaja sigurnosti kako za naše pacijente tako i za zaposlene. cilj nam je da postanemo savremena, efikasna, akreditovana zdravtsvena ustanova u kojoj će pacijentima biti pružena zdravstvena zaštita po najvišim standardima od strane kvalitetnih i priznatih stručnjaka iz oblasti interne medicine i hirurgije.

UVEK TU ZA VAS!
Već punih 10 godina vredno radimo i bavimo se lečenjem pacijenata na specifičan način. Kroz našu ustanovu je prošlo na hiljade zadovoljnih pacijenata i zahvaljujući njima smo porasli u renomiranu ustanovu - BOLNICU.

INSISTIRAMO NA INTRAVENSKIM TERAPIJAMA
Naše insistiranje na intravenskim terapijama nam se u ovih 10 godina pokazalo kao vrlo efikasan način lečenja u smislu ubrzanog oporavka, skraćivanja vremena lečenja, poboljšanja opšteg stanja organizma, detoksikscije, regeneracije…

NAJBITNIJE DA ZNATE
Raspolažemo timom lekara iz svih oblasti medicine, a sve u cilju što boljeg lečenja pacijenata. Bolnica "Medical Time" je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom, a dijagnostičke usluge koje pružamo su: dopler, UZ, rendgen, laboratorija. Raspolažemo sa 10 bolničkih kreveta. Bolnica je opremljena centralnim dotokom kiseonika kao i potrebnom opremom za 24h monitoring pacijenta. Posedujemo apartmane koji su namenjeni za smeštaj jedne osobe koja želi potpunu privatnost i komfor. Svaki apartman poseduje sopstveno kupatilo, wi-fi, klimu,TV uređaj.

ODRŽAVANJE HIGIJENE
Otišli smo korak dalje i prepoznali potrebe pacijenata, pa pored svega navedenog obezbedili smo i prostoriju u kojoj je postavljena profesionalna šamponjera gde se po želji pacijenta može izvršiti profesionalna higijena i toaleta kose.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod