Mega Computer Engineering

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mega Computer Engineering

  (16 utisaka)
32% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.2
beneficije

2.5
mogućnost napredovanja

2.6
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Uglavnom dobre i prijatne kolege.
Zamerke kompaniji
Ne prijavljuju radnike, često ih menjaju i ne cene trud. Plate nisu redovne.
ne preporučujem
utisak postavljen: 12.11.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Mega computer engineering je osnovana 1991. godine sa sedištem u Beogradu. Unazad 15 godina se potpuno opredelila za sistem integracije, po principu “ključ u ruke”. Dakle, od analize potrebe korisnika, projektovanja, izrade, konverzije i prečišćavanje starih podataka i implementacije informacionog sistema, pa do izrade specifikacije, projektovanja kapaciteta budućeg hardverskog sistema pa do isporuke i instalacije sve potrebne hardverske opreme. Post-prodajna podrška uključuje 24x7 servis našim korisnicima. Ovakav servis, uz kompletnu podršku, korisniku pruža sigurnost da svoju softversku investiciju može da upotrebi do maksimuma i ostvari željene rezultate. 

Specijalizovali smo se za web aplikacije (intranet/internet rešenja), i u tom domenu smo razvili čitav set alata i komponenti, koji su i posebni proizvodi za globalno svetsko tržište. 

Specijalnost našeg poslovanja je E-government. U ovoj oblasti namećemo se kao vodeća kompanija kako u Srbiji, tako i u regionu. Preko 10 godina iskustva u radu sa državnim organima i administracijom, kao i stalno unapređenje i razvoj naših tehnologija koje idu u korak sa svetskim, doneli su nam neprocenjivo iskustvo i proizvode koji svojim kvalitetom mogu da se porede sa bilo kojim tog tipa u svetu. Merilo kvaliteta i uspeha naših sistema uvek su bili i ostaće naši zadovoljni korisnici. 

Kompanija zapošljava 50 vrhunskih stručnjaka iz IT oblasti, a po potrebi angažuje i spoljne saradnike.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Sistem administrator

Beograd  • Rok: 27.09.2019

Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (najmanje 1 godina). Dobro poznavanje mrežnih protokola (detaljno poznavanje TCP/IP modela i protokola, routing & switching, Linux networking)... (pročitaj oglas)

Konsultant za implementaciju softvera

Beograd  • Rok: 22.08.2019

Razvoj i održavanje inovativnih poslovnih rešenja u domenu organa javne uprave i pravosuđa u domenu kosultanta implementatora... (pročitaj oglas)

Programer MVC tehnologije

Beograd  • Rok: 08.08.2019

Poznavanje PHP (Symphony, Zend, Laravel, Yii…), prednost poznavanje Coldfusion-a. Poznavanje MVC arhitekture. Poznavanje CSS, HTML, JavaScript... (pročitaj oglas)

Programer MVC tehnologije

Beograd  • Rok: 25.06.2019

Poznavanje PHP (Symphony, Zend, Laravel, Yii…), prednost poznavanje Coldfusion-a. Poznavanje MVC arhitekture. Poznavanje CSS, HTML, JavaScript... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MEGA COMPUTER ENGINEERING DOO BEOGRAD
Adresa
Mis Irbijeve 48 g, Beograd
Datum osnivanja
24.09.1991.
PIB
101744114
Matični broj
07753594
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA IZRADU INFORMACIONIH SISTEMA MEGA COMPUTER ENGINEERING DOO BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Mijatović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija