Mega System Aroma d.o.o.

Mega System Aroma d.o.o.

Kontakt

Adresa Kumodraška 240, 11000 Beograd, Srbija
PIB 107163624
MB 20766204
Predstavništvo Kumodraška 240, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mega System Aroma je kompanija članica grupacije Mega Systems AEBE i generalni zastupnik za prostore bivše Jugoslavije. Mega Systems, sa sopstvenom proizvodnjom i razvojnim centrom, postao je lider na prostoru Jugoistočne Evrope u profesionalnoj aromatiziaciji prostora. Naš tim će na osnovu više od 20 godina iskustva implementiranog u programe za odabir i selekciju arome, a na osnovu Vaše delatnosti i poruke koju želite poslati klijentima, predložiti aromu pogodnu za Vaš prostor. Cilj aromatizacije prostora je da Vaš objekat učini prijatnim i upečatljivim u memoriji kupca. Naučno je dokazano da čulo mirisa ima važnu ulogu i procesu donošenja odluka, kao i memorisanju i oživljavanju uspomena.

Naša misija pored aromatizacije je i da Vas zaštitimo od insekata i Vaš prostor učinimo bezbednim i sanitarno ispravnim. Naša linija insekticida je jedinstvena jer ima prevashodni cilj da insekte odbija da uđu u prostor.

Naši proizvodi imaju sve potvrde o sanitarno-zdrastvenoj ispravnosti i upisani su u registar Agencije za Hemikalije Republike Srbije

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MEGA SYSTEM AROMA
Poslovni naziv MEGA SYSTEM AROMA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD - VOŽDOVAC
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Kumodraška 240, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 12.07.2011.
PIB 107163624
MB 20766204
Zakonski zastupnici
Darko Vojinović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu