Mello Group d.o.o.

Mello Group d.o.o.

Kontakt

Adresa Zelengorska 27a, 18000 Niš, Srbija
Telefon 018/4101141
PIB 111617469
MB 21511188
Predstavništvo Zelengorska 27a, 18000 Niš, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mi smo mlada i dinamična kompanija sa sedištem u Beču. Koristimo najnovija naučna dostignuća iz farmakologije i nutricionizma kako bismo ponudili inovativna rešenja i proizvode namnjene svim starosnim grupama. Naša misija je promovisanje zdravog načina života, uz sagledavanje potreba svakog pojedinca za poboljšavanje kvaliteta života i stvaranja zdravih životnih navika.

Pažljivo odabrani sastojci naših proizvoda su kombinovani tako da daju optimalnu bioraspoložvost i poboljšanu apsorpciju drugih aktivnih sastojaka u organizmu. Brend dijetetskih suplemenata B!Tonic® je razvijen u saradnji sa Univerzitetom u Beču na osnovu najnovijih naučnih istraživanja i sadrži samo visokokvalitetne prirodne mikronutrijente. U našoj paleti proizvoda nalaze se dodaci ishrani za sportiste, aktivne ljude, žene u menopauzi ili starije ljude, za sve one koji na prirodan način žele da poboljšaju kvalitet svog života. Najnovija istraživanja nisu nisu samo pretočena u inovativne proizvode, več podstičemo direktnu komunikaciju između različitih stručnjaka u zdravstvu i osoba koje žele odžati svoje zdravlje.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MELLO GROUP
Poslovni naziv MELLO GROUP D.O.O. NIŠ-MEDIJANA
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Zelengorska 27a, 18000 Niš, Srbija
Datum osnivanja 28.08.2019.
PIB 111617469
MB 21511188
Zakonski zastupnici
Ivana Golubović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu