Mellon Serbia d.o.oNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mellon Serbia, član Mellon grupe kompanija, osnovana 2001. godine u Beogradu, je vodeći provajder front-end i back-end transakcionih rešenja i usluga organizacijama sa velikom mrežom potrošača, kao što su banke, telekomunikacione kuće, retail lanci i velike privatne kompanije. Istakli smo se kao ključni provajder transakcionih rešenja i usluga u domenu platnih kartica, bankomata, POS terminala, sigurnosnih sistema itd. Pored toga, Mellon Serbia poseduje i veliki uslužni call centar, koji vrlo uspešno posluje i drži primat na tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Tehničar

Beograd  • Rok: 12.09.2017

Rad na Domain serveru (Active directory). Rad sa telefonskim centralama (PBX). Instalacije operativnih Sistema (održavanje istih - hardwere,software). Administracija mail-ova. Administracija Enterprise antivirus platforme... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MELLON SERBIA
Adresa
Bulevar despota Stefana 68c
Datum osnivanja
28.01.2002.
PIB
100388823
Matični broj
17404261
Poslovni naziv
MELLON SERBIA DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
8291 Delatnost agencija za naplatu potraživanja i kreditnih biroa
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stefanos Karapetsis - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija