O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Meteor JPL System d.o.o. Beograd logo

Meteor JPL System d.o.o. Beograd

Oceni kompaniju

O nama

Meteor je, sa višegodišnjim iskustvom na domaćem tržištu, lider u primeni najsavremenijih office-tehnologija. Kompanija je osnovana 2004. godine, sa ciljem brže i efikasnije komunikacije sa korisnicima biroopreme.  

Potreba da informaciju podelimo s drugima je pokretač civilizacije, a reprodukcija je naše sredstvo za to. Reprodukcija je suština prenošenja informacije. Tako ona postaje zajedničko dobro i inspiracija za nove misli i ideje. Samo pravovremena i adekvatna informacija stvara profit. Rastuće zahteve modernog poslovanja ispunjava tehnologija koja pruža pouzdanost, brzinu i lakoću korišćenja. Meteor je kompanija na koju možete da se oslonite, koja će da zadovolji i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnosti vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku.

Maksimalni kvalitet i brzina u procesiranju informacija je pokretačka snaga modernog poslovanja. Ovu ideju, kroz svoje projekte, integrišemo u poslovne sisteme svojih klijenata. Standardi modernog poslovanja zahtevaju kompleksna rešenja, uz poštovanje specifičnosti organizacije i poslovanja. Meteor nudi konkretna rešenja, koja omogućavaju maksimalno korišćenje potencijala. Naš proizvod su integrisana komunikaciona i informatička rešenja zasnovana na naprednim mrežnim tehnologijama i klijent/server arhitekturi.

Kompanija je autorizovani diler CANON biro opreme, koja obuhvata laserske i bubble jet štampače, multifunkcionalne aparate, skenere, digitalne kamere, kalkulatore, kao i veliki broj kopir uređaja.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Arsenija Čarnojevića 69d, 11070 Beograd
+381 11 3016 581