O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Meteor JPL System d.o.o. Beograd logo

Meteor JPL System d.o.o. Beograd

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Meteor je, sa višegodišnjim iskustvom na domaćem tržištu, lider u primeni najsavremenijih office-tehnologija. Kompanija je osnovana 2004. godine, sa ciljem brže i efikasnije komunikacije sa korisnicima biroopreme.  

Potreba da informaciju podelimo s drugima je pokretač civilizacije, a reprodukcija je naše sredstvo za to. Reprodukcija je suština prenošenja informacije. Tako ona postaje zajedničko dobro i inspiracija za nove misli i ideje. Samo pravovremena i adekvatna informacija stvara profit. Rastuće zahteve modernog poslovanja ispunjava tehnologija koja pruža pouzdanost, brzinu i lakoću korišćenja. Meteor je kompanija na koju možete da se oslonite, koja će da zadovolji i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnosti vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku.

Maksimalni kvalitet i brzina u procesiranju informacija je pokretačka snaga modernog poslovanja. Ovu ideju, kroz svoje projekte, integrišemo u poslovne sisteme svojih klijenata. Standardi modernog poslovanja zahtevaju kompleksna rešenja, uz poštovanje specifičnosti organizacije i poslovanja. Meteor nudi konkretna rešenja, koja omogućavaju maksimalno korišćenje potencijala. Naš proizvod su integrisana komunikaciona i informatička rešenja zasnovana na naprednim mrežnim tehnologijama i klijent/server arhitekturi.

Kompanija je autorizovani diler CANON biro opreme, koja obuhvata laserske i bubble jet štampače, multifunkcionalne aparate, skenere, digitalne kamere, kalkulatore, kao i veliki broj kopir uređaja.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Bulevar Arsenija Čarnojevića 69d, 11070 Beograd, Srbija
+381 11 3016 581