Meteor JPL System d.o.o. BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Meteor je, sa višegodišnjim iskustvom na domaćem tržištu, lider u primeni najsavremenijih office-tehnologija. Kompanija je osnovana 2004. godine, sa ciljem brže i efikasnije komunikacije sa korisnicima biroopreme.  

Potreba da informaciju podelimo s drugima je pokretač civilizacije, a reprodukcija je naše sredstvo za to. Reprodukcija je suština prenošenja informacije. Tako ona postaje zajedničko dobro i inspiracija za nove misli i ideje. Samo pravovremena i adekvatna informacija stvara profit. Rastuće zahteve modernog poslovanja ispunjava tehnologija koja pruža pouzdanost, brzinu i lakoću korišćenja. Meteor je kompanija na koju možete da se oslonite, koja će da zadovolji i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnosti vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku.

Maksimalni kvalitet i brzina u procesiranju informacija je pokretačka snaga modernog poslovanja. Ovu ideju, kroz svoje projekte, integrišemo u poslovne sisteme svojih klijenata. Standardi modernog poslovanja zahtevaju kompleksna rešenja, uz poštovanje specifičnosti organizacije i poslovanja. Meteor nudi konkretna rešenja, koja omogućavaju maksimalno korišćenje potencijala. Naš proizvod su integrisana komunikaciona i informatička rešenja zasnovana na naprednim mrežnim tehnologijama i klijent/server arhitekturi.

Kompanija je autorizovani diler CANON biro opreme, koja obuhvata laserske i bubble jet štampače, multifunkcionalne aparate, skenere, digitalne kamere, kalkulatore, kao i veliki broj kopir uređaja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
METEOR JPL SYSTEM
Adresa
Autoput za Zagreb 41k
Datum osnivanja
24.09.2004.
PIB
103575984
Matični broj
17575325
Poslovni naziv
Meteor JPL System doo Beograd
Delatnost kompanije
4666 Trgovina na veliko ostalim kancelarijskim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Ilić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija