Meter & Control d.o.o.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Meter & Control je domaća kompanija koja se primarno bavi razvojem i proizvodnjom najsavremenijih sistema za daljinsko očitavanje električnih brojila i upravljanje potrošnjom, kao i drugim poslovima u vezi sa sistemima za merenje i upravljanje.

Meter & Control posluje u sastavu Rudnap Grupe, kompanije koja objedinjuje veliki broj domaćih i stranih preduzeća iz elektroenergetskog sektora, a koja su veoma prisutna na svetskom tržištu.

Meter&Control koristi Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001. Ovlašćeno je akreditovano kontrolno telo za overavanje brojila u Srbiji, i član je u vodećim stručnim organizacijama.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
METER&CONTROL
Adresa
Tršćanska 21
Datum osnivanja
10.04.2008.
PIB
105541568
Matični broj
20407506
Poslovni naziv
METER&CONTROL DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jovan Vujasinović - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija