O kompaniji
3
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Metro Cash & Carry d.o.o. logo

Metro Cash & Carry d.o.o.

4

O nama

METRO Cash & Carry Srbija deo je METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već više od 50 godina. 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja sveta izdvaja nas kao prvi izbor onih koji teže postizanju najboljeg za svoj biznis.

Na tržištu Srbije smo od 2005. godine. U našim prodajnim objektima  u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću očekuje vas tim od 1250 posvećenih i iskusnih članova.

U našem timu se igra na duge staze - preko 800 zaposlenih u Srbiji su u kompaniji od osnivanja. Ponosni smo na naše međunarodne programe razvoja za profesionalce i menadžere, koji su nam omogućili da prevaziđemo sopstvene granice (Crossing Borders), razumemo šta znači biti partner profesionalaca i upravljati timom od 200 ljudi (METRO Potentials), kako biti lider u održivosti (METRO Sustainable Leadership Program) ili kako tehnologijom unaprediti ugostiteljstvo (METRO Accelerator).

Ukoliko želite da steknete najsavremenija znanja i veštine veleprodaje, kroz karijeru u nabavci, prodaji, odnosu sa kupcima, finansijama i kontrolingu, IT ili HR pošaljite nam kratko motivaciono pismo i CV na hr@metro.rs

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd