Metro Cash & Carry d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Metro Cash & Carry d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
3
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

IT operater


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Velika kompanija, IT sistem je sjajan, dosta zanimljiva rešenja.
Zamerke kompaniji
Nemogućnost napredovanja.
ne preporučujem
utisak postavljen: 19.05.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

METRO Cash & Carry Srbija započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje širom Srbije sa 7 distributivnih centara u Beogradu (na lokacijama Krnjača, Zemun i Vidikovac), Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i tri METRO po meri objekta - METRO po meri u Šapcu, Požarevcu i Užicu. METRO Cash & Carry je prisutan u 29 zemalja širom sveta sa preko 700 distributivnih centara i više od 120.000 zaposlenih. Kompanija je u 2012. ostvarila prodaju u iznosu od oko 32 milijarde evra.

METRO Cash & Carry je najveća veleprodajna kompanija u Srbiji koja posluje u okviru METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija. U 2012. godini Grupa je ostvarila prodaju od oko 67 milijardi evra, broji oko 280.000 zaposlenih i posluje sa preko 2.200 centara u 32 zemlje. Snagu METRO Grupe čine prodajne linije koje nezavisno posluju na tržištu: internacionalni lider u veleprodaji METRO/MAKRO Cash & Carry, Real hipermarketi – maloprodajne trgovine prehrane, Media Markt i Saturn – evropski tržišni lideri specijalizovani za trgovinu na malo medijskim i drugim električnim uređajima i Galeria Kaufhof – moderne robne kuće.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
METRO CASH & CARRY
Adresa
Autoput za Novi Sad 120
Datum osnivanja
28.03.2003.
PIB
102864104
Matični broj
17482700
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU METRO CASH & CARRY DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4632 Trgovina na veliko mesom i proizvodima od mesa
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Quentin Royer - Direktor
Roberto Mancuso - Direktor
Rainer Tigges - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija