Micro Business Solutions d.o.o.

Micro Business Solutions d.o.o.

5

Kontakt

Adresa Gospodar Jevremova 50, 11000 Beograd, Srbija
Telefon 011 3036 555
PIB 103810816
MB 20025905
Predstavništvo Gospodar Jevremova 50, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Glavna delatnost preduzeća Micro Business Solutions d.o.o. jeste razvoj specijalizovanih softverskih rešenja za poznate klijente, implementacije softvera drugih proizvođača, kao i konsalting na razvoju i uvođenju softvera. Sa iskustvom od preko 200 čovek-godina u razvoju i implementaciji sopstvenih i tuđih softverskih rešenja, Micro BS je u mogućnosti da se prihvati svakog izazova iz ove oblasti. Naša rešenja su iz opsega od relativno malih aplikacija, do visoko kompleksnih sistema koji servisiraju stotine promena u minutu, pri tome ostajući sigurne, pouzdane i performantne.

Naš tim se sastoji od sposobnih programera i implementatora, sa diplomama Beogradskog Univerziteta, koji svi imaju iskustva u projektovanju i implementiranju softverskih rešenja. Strateški smo opredeljeni za .net tehnologije, a od 2012. godine paralelno i za Android platformu.

Outsourceovani smo od određenog broja partnera iz Velike Britanije, Australije, Slovenije i Nemačke. Za slovenačkog partnera razvijamo složeni framework, kod koga će prilikom konfigurisanja poslovne softverske aplikacije krajnji korisnici biti u mogućnosti da sami definisu svoje entitete, uz mogućnost da se kombinuju postojeći entiteti, kako bi se napravili novi i na taj način praktično kreira poslovni informacioni sistem samo kroz korisnički interfejs, dok sam softver pametno realizuje tehničku stranu.

Micro Business Solutions d.o.o. je Microsoft Partner.

Iskustva o radu i sa intervjua (14)

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Beneficije

4

Balans karijere i privatnog života

5

Mogućnost napredovanja

4

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 18.04.2022.

Software Developer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dobio sam zadatak da uradim sa vremesnkim okvirom, koji nije bio preterano zahtevan i uradjen je u duplo kracem roku od onog koga su zahtevali i postavili. Sta vise sam zadatak nije postavljen jasno, ali uz nekoliko konsultacija razjasnjene su problematicne stvari. Nakon sto sam dostavio zadatak, dobio sam povratnu informaciju...

0
Iskustvo · 09.02.2022.

Programer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Meni je tamo bilo dobro. Bili su razliciti projekti i tehnologije. Tim nije bio veliki ali smo se dobro poznavali. Nema strogosti ali je jasno da se ocekuje korektnost i predan rad. Preporucujem ovakve firme pocetnicima zeljnim znanja.

Zamerke

Firma je u strogom centru i nema parking!

0
Arhiva | Iskustvo · 07.12.2019.

Programer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Super je. Ne radimo prekovremeno, a završavamo posao. Izuzetno se poštuje privatan život, na poslu se traži rad. Ne gleda se da li si stigao tačno u 9, koliko si ostao na pauzi, samo se traži da vladaš poslom. Ima puno razumevanja. Tim je odličan. Mislim da ovako izgleda kada je firma zrela :)

Zamerke

Fale nam programerke....

3
Arhiva | Iskustvo · 22.01.2019.

Programer

Opšti utisak

1
Ne preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

/

Zamerke

Atmosfera u ovoj firmi je kao u zatvoru, nema priče, nema korišćenja wi-fi osim u svrhe posla, nema zajedničkog izlaženja na pauzu, nema druženja i priče između kolega (firma nema ni 7-8 ljudi), prekovremeno se ostaje, naravno neplaćeno. Skidanje od plate ako se zakasni duže od 10 min više od dva puta mesečno. Posebna...

15
Arhiva | Intervju · 21.01.2019.

Software Developer

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Nema ga. Vlasnica pošalje spisak pitanja - više o tome da se sazna nešto o vama i vašim stavovima, na koja se odgovara. Neprofesionalno. Nema kontakta, navodno da se uštedi vreme. Nakon toga nisam dobio nikakav odgovor. Ovu "firmu" treba izbegavati, deluje kao klasično izrabljivanje.

5

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MICRO BUSINESS SOLUTIONS
Poslovni naziv PREDUZEĆE MICRO BUSINESS SOLUTIONS DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Gospodar Jevremova 50, Beograd
Datum osnivanja 29.03.2005.
PIB 103810816
MB 20025905
Zakonski zastupnici
Tatjana Kovačević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu