O kompaniji
57
Iskustva
28
Plate
Poslovi
Microsoft Development Center Serbia logo

Microsoft Development Center Serbia

4.7
04.11.2021.

Iskoristi svoju šansu za praksu u Microsoft razvojnom centru Srbija

Helloworld

Tvoj budući posao su tehnologije koje čine svet boljim mestom, želiš da učiš i sarađuješ sa drugima, iskusnijim od sebe, na projektima koji će pomoći u izgradnji nekih od najnaprednijih svetskih usluga i uređaja, onda je Microsoft razvojni centar u Srbiji pravo mesto gde ćeš steći neophodno znanje za razvoj svoje karijere u IT industriji. Ostalo je još samo nekoliko dana za prijave.Tokom tri meseca prakse praktikanti će imati prilike da nauče kako se ideje pretvaraju u stvarnost, a u isto vreme i da rade na najsavremenijoj tehnologiji uz mentore koji su vrhunski stručnjaci. Praktikanti dobijaju mogućnost da rade na projektima koji su zaista važni.

Apliciraj za prakse otvorene do 7. novembra:

  • Research and development Internship
  • Research internship in the field of User Experiences
  •  R&D Internship in Machine Learning

Apliciraj za prakse otvorene do 14. novembra:

  • R&D internship in FPGA design and Embedded systems
  • R&D Internship in the field of mechanical prototyping

Biti deo ambicioznog, raznolikog i kreativnog tima Microsoft Razvojnog centra u Srbiji, pružiće vam priliku da proširite svoje ideje i znanje, radeći globalno dok živite u Beogradu.

Prvenstveno verujemo u ljude. Naše timove čine oni koji razumeju i podržavaju jedni druge i rade u atmosferi u kojoj se svako oseća opušteno i pruža mu se prilika da napreduje, kako profesionalno tako i lično. Istražujemo, razmenjujemo ideje i kreiramo najsavremenija rešenja zasnovana na Big Data i Machine Learning-u, pridruži nam se i ti!

O kompaniji:

Microsoft Development Center Serbia je osnovan 2005. godine. Poslednjih 16 godina stvaramo najsavremeniju tehnologiju baš ovde u Beogradu. Pridruživanjem timu u Srbiji, moći ćete da razvijete neke od vrhunskih i najinovativnijih proizvoda kompanije Microsoft. Bićete veza između apstraktnih koncepata i rešenja – onaj koji razume korisnika, rešava probleme i razvija aplikacije koje prave razliku.

Posetite profil kompanije Microsoft Development Center Serbia.

Galerija