O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Milenium sistemi d.o.o. logo

Milenium sistemi d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće Milenium sistemi d.o.o. se bavi projektovanjem i implementacijom računarskih sistema, softvera, proizvodnjom interaktivnih tabli i touch display-a kao i održavanjem računara i opreme. Od 2012 godine sa uspehom, jedini u regionu jugoistočne Evrope proizvodimo Interaktivne pametne table koje se sve masovnije koriste u osnovnim i srednjim školama, fakultetima za nastavu, ali i kompanijama kojima treba brza, kvalitetna i interaktivna komunikacija sa celim svetom.

Takođe, pored Kine, jedini smo kao proizvođač u svetu inovirali Interactive touch display koji u sebi ima integrisan računar i softver. Najveća snaga kompanije Milenium sistemi nije samo u kvalitetu proizvoda već i zaposlenima koji dugogodišnjim iskustvom i praćenjem novina u svetu informacionih tehnologija mogu da daju odgovore na sva pitanja u održavanju računara i opreme uz brzu i kvalitetnu uslugu.

Milenium sistemi d.o.o. ulaže maksimalne napore ka što većoj efikasnosti, što se postiže optimizacijom poslovanja i poboljšanjem u organizaciji rada. Dokaz tome je upravo implementacija više ISO standarda, što već pokazuje tendenciju povećanja efikasnosti.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt