O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Millennium team d.o.o. logo

Millennium team d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Kompanija Millennium Team je regionalni lider u oblasti gradjevinske infrastrukture. Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija realizuje kompleksne i zahtevne projekte, implementirajući pouzdanu, bezbednu i blagovremenu izgradnju, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja i mehanizacije sa minimalnim uticajem na životnu sredinu.

Naša misija je da budemo pouzdan partner u ostvarivanju infrastrukturnih i građevinskih projekata razvojem dodatne vrednosti za partnere i buduće korisnike, postavljanjem najviših standarda u industriji i primenom dugogodišnjeg iskustva u pružanju inovativnih rešenja u ovoj oblasti poslovanja.

Naši zaposleni, organizovani u stručne timove, pokretači su i realizatori inovativnih projekata negujući vrednosti našeg poslovanja među kojima su: integritet, odgovornost, agilnost, zelena gradnja i solidarnost. Takvim pristupom obezbeđujemo konstantan kvalitet, kontinuirani razvoj i rast.

Kompanija Millennium Team poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim reglulativama.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt