O kompaniji
1
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Milšped d.o.o. logo

Milšped d.o.o.

4

O nama

Naša priča počela je pre više od 30 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu brojimo više od 3500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve svojih klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet. U našem poslu ne postoji prepreka, samo izazovi koje uspešno i sa lakoćom savlađujemo. Najvažniji faktor našeg uspeha je poverenje koje nam ukazuje veliki broj klijenata širom sveta. U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina. Mi se trudimo da, iz dana u dan, pratimo savremene trendove poslovanja koji nameću potrebu za prilagođavanjem i ekspertskim delovanjem, uz neizbežno iskustvo, temeljno poznavanje struke i izuzetan profesionalizam.

Usluge Milšped grupa su brojne i integrisane, uključujući carinsko posredovanje i zastupanje, organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta i distribucije, kao i skladištenje robe – ugovorna logistika. Naš osnovni princip je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja.

Milšped svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj selekciji i regrutaciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka, i pružanje prvog radnog iskustva istim, kroz obuke, treninge i edukacije. Kompanija Milšped kao regionalni lider u logistici nudi velike izazove i mogućnosti profesionalnog usavršavanja i dokazivanja kandidatima sa već jasno profilisanom karijerom.   


Svoju prijavu za posao uvek možete ostaviti na našem sajtu https://www.milsped.com/sr/career

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Zorana Đinđića 121, 11000 Beograd