O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Minel Servis Termomontaža logo

Minel Servis Termomontaža

Oceni kompaniju

O nama

Minel servis Termomontaža d.o.o. je preduzeće osnovano 1996. godine, u Beogradu na adresi Uralska br.9 na prostoru opštine Palilula.

Od svog osnivanja, Minel servis Termomontaža d.o.o. promoviše najviši nivo stručnosti, znanja i prakse kako bi se dostigli visoki standardi u obezbeđivanju kvaliteta proizvoda i usluga. Praćenjem zahteva i potreba korisnika, i konstantnim usavršavanjem nastojimo da opravdamo poverenje naših partnera, što je ujedno, najveća potvrda našeg rada.

Odgovornost svakog pojednica u sistemu, veštine i znanje, svakodnevno doprinose unapređenju sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnim standardima kako bi kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo bili stub prepoznatljivog načina našeg poslovanja.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, materijalno-tehničkoj osposobljenosti, kvalifikovanim kadrovima i beskompromisnom kvalitetu rada, uspeli smo da stvorimo i zadržimo respektabilnu poziciju u našoj delatnosti. Cilj nam je da taj položaj zadržimo u budućnosti i opravdamo najvišim kvalitetom isporučene opreme i izvedenih radova.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt