Minel Servis Termomontaža

Minel Servis Termomontaža

Kontakt

Adresa Uralska 9, 11060 Beograd - Paliula, Srbija
Telefon 011 2756 753
PIB 100212095
MB 17134752
Predstavništvo Uralska 9, 11060 Beograd - Paliula, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Minel servis Termomontaža d.o.o. je preduzeće osnovano 1996. godine, u Beogradu na adresi Uralska br.9 na prostoru opštine Palilula.

Od svog osnivanja, Minel servis Termomontaža d.o.o. promoviše najviši nivo stručnosti, znanja i prakse kako bi se dostigli visoki standardi u obezbeđivanju kvaliteta proizvoda i usluga. Praćenjem zahteva i potreba korisnika, i konstantnim usavršavanjem nastojimo da opravdamo poverenje naših partnera, što je ujedno, najveća potvrda našeg rada.

Odgovornost svakog pojednica u sistemu, veštine i znanje, svakodnevno doprinose unapređenju sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnim standardima kako bi kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo bili stub prepoznatljivog načina našeg poslovanja.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, materijalno-tehničkoj osposobljenosti, kvalifikovanim kadrovima i beskompromisnom kvalitetu rada, uspeli smo da stvorimo i zadržimo respektabilnu poziciju u našoj delatnosti. Cilj nam je da taj položaj zadržimo u budućnosti i opravdamo najvišim kvalitetom isporučene opreme i izvedenih radova.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MINEL SERVIS TERMOMONTAŽA
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA INŽINJERING, PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJU, MONTAŽU I REMONT TERMOENERGETSKIH I TERMOTEHNIČKIH POSTROJENJA MINEL SERVIS TERMOMONTAŽA DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije 2530 - Proizvodnja parnih kotlova, osim kotlova za centralno grejanje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Uralska 9, 11060 Beograd - Paliula, Srbija
Datum osnivanja 01.03.1996.
PIB 100212095
MB 17134752
Zakonski zastupnici
Petar Dragaš - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu