O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Mišić Group d.o.o. logo

Mišić Group d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Firma Mišić Group d.o.o, nastala je od male automehaničarske radnje koju je otvorio Stanko Mišić, sada direktor firme sa svojim sinom Dušanom, na adresi Dimitrija Tucovića 144, davne 1989. godine.

Radionica je počela sa radom sa tri radnika i radila je poslove automehaničarskog karaktera. 1992. godine, specijalizovala se za mašinsku obradu delova motora, ali zadržala i automehaničarske poslove. Razvoj mašinske obrade, intenziviran je nabavkom novih mašina firme „Berco“ 1997. godine, i brzim razvojem ovdašnjeg tržišta. Firma se proširila na više od 20 zaposlenih i broji oko 15 mašina većih dimenzija za mašinsku obradu delova motora.

Danas naš tim čine 3 mašinska inženjera sa višedecenijskim iskustvom na poslovima remonta motora i mašinske obrada delova motora, 6 metaloglodača, 2 brusača za okruglo i ravno brušenje, 3 kvalifikovana majstora na rasklapanju i sklapanju motora, visokokvalifikovani i atestirani varilac koji radi sa mašinom koja zavaruje sve vrste metala u zaštitnoj zoni argona, radnika na ispitivanju glave motore pod radnom temperaturom na savremenoj mašini, 4 radnika zadužena za administrativne i opšte poslove. Takođe, firma se modernizovala i sa dodatnim mašinama (ukupno broji 22), koje omogućavaju preciznu, kao i do sada, kvalitetnu obradu delova motora.

Posle više od 20 godina uspešnog poslovanja, firma „Mišić Group“ jedna je od vodećih u regionu u oblasti remonta i mašinske obrade delova motora. O njenom kvalitetu govore i brojne firme, zadovoljne dosadašnjom uslugom. Posetite nas i uverite se u gore navedeno!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Dimitrija Tucovića 144, 11000 Beograd - Zvezdara, Srbija
011 2404-591 ; 011 2413-243