Mitto AG

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mitto AG

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

PHP Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad na zanimljivom projektu, agile i scrum, rad uglavnom bez pritisaka, prijatna atmosfera u lepom otvorenom ofisu, multinacionalna kompanija, povremena putovanja u Nemačku i/ili na konferencije, dobre kolege, ...
Zamerke kompaniji
Prespora komunikacija i saradnja kada treba neko iz drugog odeljenja nešto da uradi.
preporučujem
utisak postavljen: 04.12.2019.

Senior Front End developer

Vladimir B., Microsoft Teams / Online
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvo razgovor sa HR agencijom o samoj poziciji za koju se aplicira i o samoj kompaniji. Na razgovoru je receno da cu u roku od par dana dobiti zadatak. Kako je receno zadatak sam dobio u roku od par dana. Rok za predaju je bio 5 dana. Zadatak sam uradio za nesto manje od 30 sati. Zadatak je pregledan veoma brzo i pozvan sam na tehnicki razgovor sa head of development osobom. Veoma prijatan razgovor o proslom radnom iskustvu i prethodnoj koriscenoj tehnologiji. U roku od 2 dana me je kontaktirao HR kada sam dobio ponudu koju sam prihvatio. Sve u svemu, dobro i prijatno iskustvo.

utisak sa intervjua postavljen: 14.05.2020.

.NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug razgovora je bio sa dve osobe iz HR. Opis firme, prolazak kroz CV, kraći deo razgovora na engleskom. Razgovor je trajao oko pola sata. S obzirom da je u tom trenutku bilo prilike, odmah je urađen i razgovor sa team liderom putem Skype-a, naš čovek koji radi u kancelariji u Minhenu. Opet smo ukratko prošli kroz iskustvo opisano u CV. Tom prilikom sam dobio i detaljniji opis pozicije za koju sam aplicirao. Nije bilo tehničkog ispitivanja, već se umesto toga dobija zadatak iz koga se vidi koliko kandidat zaista zna. Nema konkretnog roka da se uradi zadatak, niti je bilo pod moranje da se uradi zaista sve. U pitanju je bila manja aplikacija, koja obuhvata i front i backend. Nekom slobodnom procenom 20-30 sati da se uradi sve. Međutim, u međuvremenu sam prihvatio posao u drugoj firmi, a njima se zahvalio na vremenu. Posle je usledilo prijatno iznenađenje, jer smo razmenili još nekoliko mejlova (i sa HR osobljem i sa team leader-om), gde smo sumirali utiske obe strane. Retkost da se susretnem sa firmom koja se bavi i post-konkursnom komunikacijom. Svaka čast i za svaku pohvalu! Ceo konkursni proces i Mitto osoblje sa kojima sam imao kontakt u tom periodu, sve je bilo veoma prijatno i pozitivno.

utisak sa intervjua postavljen: 05.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Zastupljena u Cugu, Švajcarskoj svojim sedištem, a u ostalim delovima sveta svojim predstavništvima, kompanija Mito svojim fleksibilnim pristupom, proverenim partnerstvima sa mobilnim operaterima i najpouzdanijom SMS platformom unapređuje dostupnost, brzinu i pouzdanost globalne mobilne komunikacije između najvećih svetskih kompanija i mobilnih operatera.

Mito ima jedinstvenu misiju: pružiti našim klijentima najpouzdaniju i najkompletniju SMS uslugu. Zato je kod nas tehnologija uvek u centru dešavanja. Naš tim developera, koji čini više od trećine broja zaposlenih, zaslužan je za razvoj platforme koja garantuje da su SMS poruke naših klijenata isporučene na pravu adresu, u pravo vreme - na najisplativiji način.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MITTO TECHNOLOGIES DOO
Adresa
Đorđa Stanojevića 12, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
31.05.2017.
PIB
110070874
Matični broj
21292907
Poslovni naziv
MITTO TECHNOLOGIES DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Nikolić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija