O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Mix trade d.o.o. logo

Mix trade d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

„Mix trade“ je proizvodno - trgovinska kompanija koja se prvenstveno bavi proizvodnjom osvežavajućih bezalkoholnih pića, prirodne mineralne vode, instant kafenih napitaka i sirćetne kiseline pod vlastitim robnim markama: Grejd, Sparkly, AquaStilo, Boom, Zlatni Kwas, Mix, Medonja, Vigo, Mixi, Salatko, Mixcafe.

Preduzeće "Mix trade" d.o.o. Kulpin osnovano je 2002. godine a proizvodnjom prirodne mineralne vode, osvežavajućih pića i sirćetne kiseline se bavi od 2005. godine kada je preuzelo poslovanje porodične radnje koja se proizvodnjom osvežavajućih pića bavila od 1975.godine. U poslednjih nekoliko godina kompanija ostvaruje ubrzan tehničko-tehnološki razvoj, što je rezultiralo značajnim proširenjem proizvodnog asortimana, rastom prodaje i neprestanim širenjem tržišta. Kompanija je posvećena stalnim inovacijama u proizvodnim procesima što kao rezultat ima stalno unapređivanje kvaliteta postojećih proizvoda, kao i neprestano lansiranje novih proizvoda.

Danas je kompanija Mix trade jedan od vodećih proizvođača Osvežavajućih bezalkoholnih pića na području Vojvodine, sa jasnom vizijom rasta i razvoja kompanije, i pouzdan partner u proizvodnji PL proizvoda za nekoliko trgovinskih lanaca.

Misija kompanije je zadovoljiti potrebe i očekivanja potrošača obezbezbeđujući im ukusne, kvalitetne i zdravstveno bezbedne proizvode po nižim cenama u odnosu na proizvode sa jakim i prepoznatljivim brendom. Pružiti kupcu najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda i učiniti ga zadovoljnim je misija naše kompanije.

Vizija kompanije je pozicionirati se na tržištu kao dugoročno uspešna, ugledna i profitabilna kompanija koja će:

-Izgraditi prepoznatljive brendove na tržištu Republike Srbije i okolnih zemalja, koji će ujedno biti lako dostupni potrošačima.

-Izdvojiti se na tržištu kao pouzdan i odgovoran partner za kupce, dobavljače i potrošače naših proizvoda.

-Biti mesto gde će svi zaposleni sa zadovoljstvom raditi, razvijati se, dostizati ciljeve i obezbeđivati sebi i svojim porodicama egzistenciju i ugodan život.

-Poslovati otvoreno i pošteno po najvišim etičkim standardima na zadovoljstvo i korist šire društvene zajednice.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt