Model 5 d.o.o.

Model 5 d.o.o.

Kontakt

Adresa Bačvanska 21/9, 11000 Beograd, Srbija ; Vojvode Stepe 482, 11000 Beograd, Srbija
PIB 100295354
MB 06977537
Predstavništvo Bačvanska 21/9, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Preduzeće „Model 5“ d.o.o. iz Beograda osnovano je 1993. godine sa čvrstom voljom i namerom da odgovornim pristupom, kvalitetnim radom i stručnim kadrom odgovori na svaki zahtev vezan za uređenje i unapređenje kako saobraćajnih površina tako i opšteg stanja bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije i u regionu. Danas preduzeće „Model 5“ broji 40 zaposlenih i nakon 25 godina uspešnog poslovanja, predstavlja jedno od vodećih preduzeća u ovoj oblasti što dokazuje realizovanim poslovima i zadovoljstvom investitora i naručioca. „Model 5“ kao društveno odgovorno preduzeće podržava veliki broj humanitarnih akcija i prisutno je na svim seminarima i sajmovima iz oblasti saobraćaja kako u Republici Srbiji tako i u inostranstvu.

Preduzeće «MODEL 5» je mesto gde se stvaraju nove vrednosti, mesto gde rade vredni, sposobni i obrazovani ljudi. Mi verujemo da proces učenja nikada ne prestaje i to primenjujemo u svakodnevnom radu.

U proteklom periodu dostigli smo nivo u kome sa zadovoljstvom možemo da se predstavimo kao pouzdan i ozbiljan poslovni partner. Beležimo rast u svim segmentima našeg poslovanja: saobraćaj, medicina, izdavaštvo i edukacija.

Zadovoljstvo postignutim rezultatima utoliko je veće što su ostvareni u periodu veoma ozbiljnih i oštrih uslova privređivanja, kako na globalnom tako i na lokalnom nivou.

Osnovna ideja vodilja naše poslovne politike je kvalitetno prilagođavanje tržišnim uslovima i uspeh na tržištu kao odgovor na sve izazove. Standardi po kojima funkcionišemo, garantuju visok stepen kvaliteta proizvoda i usluga. Rast preduzeća i zavidni uspesi na tržištu otvaraju još veći prostor za saradnju sa partnerima u svim oblastima našeg poslovanja.

Naš glavni zadatak je zadovoljenje naših komintenata i pružanje vrhunskog kvaliteta svima koji su rešeni da nam poklone poverenje. Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv, sa iskustvom više očekujemo Vaše zahteve. Mi koji radimo u preduzeću «MODEL 5», svesni smo da je biznis stvaranje mogućnosti za nove uspehe i biće nam veliko zadovoljstvo da dobijemo i iskoristimo šansu koju ćete nam Vi pružiti.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MODEL 5
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE MODEL 5 DOO BEOGRAD-VOŽDOVAC
Delatnost kompanije 4211 - Izgradnja puteva i autoputeva
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bačvanska 21/9, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 05.02.1993.
PIB 100295354
MB 06977537
Zakonski zastupnici
Zvezdan Pešović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu