Modern office d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Modern Office je kompanija osnovana sa ciljem da firmama ponudi visoko kvalitetna poslovna rešenja (ERP, CRM, DMS, BI, Printing Solutions). Od samog početka opredelili smo se za rad sa najpouzdanijim i najvećim svetskim proizvođačima software-a i hardware-a (Microsoft, Canon, IBM, HP, Lenovo, Epson).

Modern Office je sertifikovani Microsoft Dynamics partner sa fokusom na integraciju Microsoft poslovnih rešenja. Naša misija je da pomognemo kompanijama da postanu još uspešnija korišćenjem savremenih poslovnih rešenja i doprinesemo unapređenju rada svakog pojedinca.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MODERN OFFICE
Adresa
Savski nasip 7 a
Datum osnivanja
18.03.2011.
PIB
106994820
Matični broj
20720450
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA USLUGE I TRGOVINU MODERN OFFICE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Vuletić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija