Mogul Balkan d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mogul je usmeren na veliko tržište sa velikom kompetencijom i višegodišnjim iskustvom u razvoju aplikacija, integraciji sistema i CMS implementaciji.

Mogul je pozicioniran u industriji koja se stalno menja i razvija. Ključne reči za našu kompaniju su originalnost, posvećenost i kredibilitet, i stoga je važno da ste radoznali, hrabri i otvoreni za promene.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

.Net Developer

Beograd  • Rok: 01.04.2018

You master: .NET Framework, MVC, WebAPI and Entity Framework. Microsoft SQL Server (as a developer not as an admin), Any .NET ORM, REST services... (pročitaj oglas)

.Net Developer

Beograd  • Rok: 28.01.2018

You are interested in moving from .NET to a full stack developer. You do a hard work on the backend side but also mingle with the modern and cool stuff in the frontend... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MOGUL BALKAN
Adresa
Ruzveltova 48
Datum osnivanja
26.07.2004.
PIB
103753804
Matični broj
17598732
Poslovni naziv
MOGUL BALKAN DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA SOFTVER I PROVAJDING BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Danijela Milutinović - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija