O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Montavar Metalna Lola d.o.o. logo

Montavar Metalna Lola d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

ŠTA RADIMO?
Osnovna delatnost preduzeća MONTAVAR Metalna Lola je predfabrikacija/izrada i montaža cevovoda, zavarenih čeličnih konstrukcija, opreme pod pritiskom, pružanje usluga mašinske obrade, projektovanje i proizvodnja druge mašinske opreme i rezervnih delova za rudnike, rafinerije, hemijska postrojenja, hidro i termo elektrane, uključujući širok spektar usluga od inženjeringa do predfabrikacije, montaže i faze pred-puštanja u rad.


PROIZVODNJA
Naši proizvodni kapaciteti se prostiru na oko 41.000 m2 u dve proizvodne hale nekadašnje fabrike za proizvodnju mašina alatki „Ivo Lola Ribar“ u Železniku. Pored širokog spektra glodalica, bušilica, strugova posedujemo i kalionicu, novu peskaru i najmoderniji pogon za seču čeličnih limova.

Neprekidno ulažemo u modernizaciju opreme ali i usavršavanje kadrova. Posedujemo prestižnu školu zavarivanja koju je do sada sa uspehom pohađalo preko 80 zavarivača. Mnogi od njih danas rade širom Evrope na najodgvornijim konstrukcijama poput onih u nuklearnim i hidro elektranama.

S ponosom ističemo da mašine alatke poput horizontalnih bušilica-glodalica, vertikalnih strugova, hidrauličkih ili mehaničkih presa, napravljenih u našim pogonima zadovoljavaju kriterijume kvaliteta renomiranog zapoadnoevropskog tržišta.

NAŠI CILJEVI
Naš cilj je konstantno podizanje nivoa naših usluga, praćenje i implementacija novih dostignuća u tehnologiji zavarivanja, usvajanje novih tehnologija izrade opreme za proizvodnju energije eksploatacijom obnovljivih izvora energije kao i osvajanje novih tržišta.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Jugoslovenska 2, 11250 Beograd – Železnik, Srbija
+381 11 4143 886