Montavar Metalna Lola d.o.o.

Montavar Metalna Lola d.o.o.

Kontakt

Adresa Jugoslovenska 2, 11250 Beograd – Železnik, Srbija
PIB 100209710
MB 17247638
Predstavništvo Jugoslovenska 2, 11250 Beograd – Železnik, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ŠTA RADIMO?
Osnovna delatnost preduzeća MONTAVAR Metalna Lola je predfabrikacija/izrada i montaža cevovoda, zavarenih čeličnih konstrukcija, opreme pod pritiskom, pružanje usluga mašinske obrade, projektovanje i proizvodnja druge mašinske opreme i rezervnih delova za rudnike, rafinerije, hemijska postrojenja, hidro i termo elektrane, uključujući širok spektar usluga od inženjeringa do predfabrikacije, montaže i faze pred-puštanja u rad.


PROIZVODNJA
Naši proizvodni kapaciteti se prostiru na oko 41.000 m2 u dve proizvodne hale nekadašnje fabrike za proizvodnju mašina alatki „Ivo Lola Ribar“ u Železniku. Pored širokog spektra glodalica, bušilica, strugova posedujemo i kalionicu, novu peskaru i najmoderniji pogon za seču čeličnih limova.

Neprekidno ulažemo u modernizaciju opreme ali i usavršavanje kadrova. Posedujemo prestižnu školu zavarivanja koju je do sada sa uspehom pohađalo preko 80 zavarivača. Mnogi od njih danas rade širom Evrope na najodgvornijim konstrukcijama poput onih u nuklearnim i hidro elektranama.

S ponosom ističemo da mašine alatke poput horizontalnih bušilica-glodalica, vertikalnih strugova, hidrauličkih ili mehaničkih presa, napravljenih u našim pogonima zadovoljavaju kriterijume kvaliteta renomiranog zapoadnoevropskog tržišta.

NAŠI CILJEVI
Naš cilj je konstantno podizanje nivoa naših usluga, praćenje i implementacija novih dostignuća u tehnologiji zavarivanja, usvajanje novih tehnologija izrade opreme za proizvodnju energije eksploatacijom obnovljivih izvora energije kao i osvajanje novih tržišta.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MONTAVAR METALNA LOLA
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA MONTAŽU PROIZVODNJU I TRGOVINU MONTAVAR METALNA LOLA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 2511 - Proizvodnja metalnih konstrukcija i delova konstrukcija
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jugoslovenska 2, 11250 Beograd – Železnik, Srbija
Datum osnivanja 26.01.2000.
PIB 100209710
MB 17247638
Zakonski zastupnici
Dalibor Džogaz - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu