O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Motospeed d.o.o. logo

Motospeed d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

“MOTOSPEED” iz Beograda, je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane. Naša ambalaža se koristi u industriji hrane za pakovanje: pečurki, pekarskih proizvoda, keteringe, fast food-ove, ribarnice, poslastičarnice, restorane, itd.

U našoj ponudi možete naći ambalažu od ekološki plastičnih masa kao što su EPS, PVC, PET, OPS, PP kao i ambalažu od aluminijumskih folija. Prevashodni cilj naše firme je da svojim delovanjem i poslovanjem u što većoj meri nađemo rešenja za potrebe naših kupaca, da na taj način rešimo svaki problem u oblasti pakovanja i poboljšamo njihovo poslovanje.

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđuje najbolju, najkompletniju ponudu ambalaže, uređaja, materijala i mašina za pakovanje. Za nas pakovanje ne podrazumeva samo doneti proizvod, nego to treba uraditi brzo i efikasno. Trudimo se da budemo stručan, kompetentan, predusretljiv i ljubazan partner kome je kupac najvažniji.

Naš cilj nije zarada po svaku cenu, već umerena zarada, poverenje klijenata i partnera i trajno prisustvo na tržištu. Naša ambalaža je ekološki prihvatljiva i poseduje sve potrebne i najviše sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrambenoj i ljudskoj ishrani. Ambalaža je poreklom iz Turske, Rumunije, Grčke, Bugarske, Italije, Slovenije.

U stalnoj smo akciji istraživanja tržišta i plasmanu novih proizvoda.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Tržni centar „Košum“, Ustanička 128b, 11000 Beograd, Srbija
011/30-47-050 ; 011/30-47-051 ; 011/34-77-959