Motospeed d.o.o.

Motospeed d.o.o.

Kontakt

Adresa Tržni centar „Košum“, Ustanička 128b, 11000 Beograd, Srbija
PIB 106092646
MB 20533455
Predstavništvo Tržni centar „Košum“, Ustanička 128b, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

“MOTOSPEED” iz Beograda, je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane. Naša ambalaža se koristi u industriji hrane za pakovanje: pečurki, pekarskih proizvoda, keteringe, fast food-ove, ribarnice, poslastičarnice, restorane, itd.

U našoj ponudi možete naći ambalažu od ekološki plastičnih masa kao što su EPS, PVC, PET, OPS, PP kao i ambalažu od aluminijumskih folija. Prevashodni cilj naše firme je da svojim delovanjem i poslovanjem u što većoj meri nađemo rešenja za potrebe naših kupaca, da na taj način rešimo svaki problem u oblasti pakovanja i poboljšamo njihovo poslovanje.

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđuje najbolju, najkompletniju ponudu ambalaže, uređaja, materijala i mašina za pakovanje. Za nas pakovanje ne podrazumeva samo doneti proizvod, nego to treba uraditi brzo i efikasno. Trudimo se da budemo stručan, kompetentan, predusretljiv i ljubazan partner kome je kupac najvažniji.

Naš cilj nije zarada po svaku cenu, već umerena zarada, poverenje klijenata i partnera i trajno prisustvo na tržištu. Naša ambalaža je ekološki prihvatljiva i poseduje sve potrebne i najviše sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrambenoj i ljudskoj ishrani. Ambalaža je poreklom iz Turske, Rumunije, Grčke, Bugarske, Italije, Slovenije.

U stalnoj smo akciji istraživanja tržišta i plasmanu novih proizvoda.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MOTOSPEED
Poslovni naziv MOTOSPEED DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Ustanička 128b, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 05.05.2009.
PIB 106092646
MB 20533455
Zakonski zastupnici
Danilo Banjac - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu