Mozzart d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mozzart d.o.o.

  (4 utiska)
75% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

PHP developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je u formi odgovaranja na pitanja, u trajanju od sat vremena. Pitanja su stručna i lična. Stručna pitanja su postavljena i verovatno zamišljena od nekoga ko nije nije radio na poziciji za koju se traži zaposleni. Za to vreme, osoba iz ljudskih resursa uleće sa previše ličnim pitanjima i potpuno nebitnim za sam posao, i ocenu ličnosti kandidata, verovatno verujući da tako treba. Kad se to upari sa platom manjom od standarda industrije, dobije se formalnost, nešto nalik na proces selekcije iz 2003. u nekoj boljoj firmi. Generalno, ima i dosta lošijih procesa selekcije u nekim drugim firmama, ali i boljih.

utisak sa intervjua postavljen: 06.12.2015.

Software Architect


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajni ljudi, izazovni problemi, rad sa novim tehnologijama
Zamerke kompaniji
Često menjanje fokusa u razvoju, ponekad se insistira na formalnostima (van IT sektora)
preporučujem
utisak postavljen: 22.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mozzart d.o.o. je domaća kompanija od skoro 3000 zaposlenih koja posluje u 6 zemalja u okruženju.  Razvoj kladioničarskog i gaming softvera traje preko decenije sa puno agregiranog znanja o tehnologijama koje su srce sistema. U tehničkom smislu to je kompleksan sistem koji se sastoji od par hiljada radnih stanica, preko 800 servera koji asinhrono razmenjuju poruke sa latencijom koja se u zavisnosti od poslovne funkcionalnosti nekad meri u  milisekundama, nekad u minutima ali nikad u satima.  Primarno se koriste Java tehnologije kao JMS, GWT, MyBatis, Tomcat, namenski pisan aplikativni server. Od relacionih baza implementirane su PostgreSQL, Oracle, MS SQL server, a i NoSQL projekti kao Cassandra i Redis su našli svoje mesto na produkcijskim serverima. Za monitoring i centralizovano logovanje tu su Logstash i Kibana sa Elasticsearch-om dok se u samom razvoju vodimo Continues Integration principima koristeći Jenkins, Git & Maven.  Ukoliko ste radili u sličnom tehničkom okruženju ili imate želju da se okušate u našem uvek možete postati deo vodećeg IT tima. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Rukovodilac informacione bezbednosti

Beograd  • Rok: 15.12.2018

Pokretanje i koordinacija provere procene i upravljanja rizicima informacione bezbednosti... (pročitaj oglas)

Supervizor oblasti IT-a i internet poslovanja

Beograd  • Rok: 01.12.2018

VII stepen stručne spreme, smer informacione tehnologije. Minimum 2 godine radnog iskustva u struci. Iskustvo u radu velikih poslovnih sistema. Poznavanje sistema i metoda kontrole, monitoringa i izveštavanja... (pročitaj oglas)

Data Engineer

Beograd  • Rok: 12.10.2018

Iskustvo u radu sa web framework i server tehnologijama (Node.js, Angular.js, Nginx, Apache...), nerelacionim bazama podataka (MondoDB, Redis...) i messaging servisima (ActiveMQ...) (pročitaj oglas)

Junior sistem administrator

Beograd  • Rok: 25.09.2018

Minimum IV stepen stručne spreme, tehničkog i informatičkog usmerenja. Najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poslovima system administrator ili service desk analyst... (pročitaj oglas)

Supervizor oblasti IT-a i internet poslovanja

Beograd  • Rok: 12.09.2018

VII stepen stručne spreme, smer informacione tehnologije. Minimum 2 godine radnog iskustva u struci. Iskustvo u radu velikih poslovnih sistema. Poznavanje sistema i metoda kontrole, monitoringa i izveštavanja... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MOZZART
Adresa
Zrenjaninski put 84c
Datum osnivanja
09.06.2010.
PIB
106663237
Matični broj
20655364
Poslovni naziv
MOZZART DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
9200 Kockanje i klađenje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Koviljka Lončar - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija