Mozzart d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mozzart d.o.o.

  (6 utisaka)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.7
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

2.8
balans između karijere i privatnog života

Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata
Zamerke kompaniji
U doba korone, placa se minimalac, a nastavili su i posle toga. Odvratne odluke menadzmenta.
ne preporučujem
utisak postavljen: 28.05.2020.

Software developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Fleksibilno radno vreme, mogućnost rada sa različitim tehnologijama, nije ograničena kreativnost (ako je nova funkcionalnost/projekat u pitanju).
Solidna mogućnost napredovanja.
Novogodišnji bonusi.
Postoje dežurstva al su plaćena (20% plate).
Privatno zdravstveno (od middle nivoa), plaćene teretane (mogućnost korišćenja u toku radnog vremena u okviru centrale kao i nekih teretana van firme).
Tim bildinzi jednom godišnje.
Zamerke kompaniji
Česta promena fokusa kod projekata.
Uvođenje projektnog menadžmenta dosta otežava funkcionisanje ITja prvenstveno zbog nepoznavanja biznis domena firme osoba koje su tu zaposlene, a insistiranje na detaljnom praćenju i poštovanju unapred def. rokova.
Ničim izazvana velika moć HRa koji s vremena na vreme donosi upitne procedure. Nekada neadekvatan odnos prema ljudima koji su dugo u firmi - ne osluškuju se konstruktivne kritike na vreme nego se dozvoli da takvi ljudi odu.
Postojanje dežurstava.
utisak postavljen: 30.04.2019.

System Administrator


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Besplatna teretana (ali ne sve sprave?!), bonus na kraju godine, dobar radni prostor.
Zamerke kompaniji
Briga o zadržavanju dobrih kadrova je samo priča, na sve načine se gleda da se uštede pare da bi se te iste pare na kraju potrošile na neku glupost. Pozicija je sličnija call centru nego administraciji jer se većina vremena provodi na telefonu. Prekovremeni rad se više ne plaća. Početna plata je oko 400e, tako da zarađujete u zavisnosti od kursa. Povišica se jako, jako teško dobija. Druga smena je do ponoći tako da prevoz može biti problem. Pozicija je za početnike preko koje se nalazi bolji posao.
ne preporučujem
utisak postavljen: 22.12.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mozzart d.o.o. je domaća kompanija od skoro 3000 zaposlenih koja posluje u 6 zemalja u okruženju.  Razvoj kladioničarskog i gaming softvera traje preko decenije sa puno agregiranog znanja o tehnologijama koje su srce sistema. U tehničkom smislu to je kompleksan sistem koji se sastoji od par hiljada radnih stanica, preko 800 servera koji asinhrono razmenjuju poruke sa latencijom koja se u zavisnosti od poslovne funkcionalnosti nekad meri u  milisekundama, nekad u minutima ali nikad u satima.  Primarno se koriste Java tehnologije kao JMS, GWT, MyBatis, Tomcat, namenski pisan aplikativni server. Od relacionih baza implementirane su PostgreSQL, Oracle, MS SQL server, a i NoSQL projekti kao Cassandra i Redis su našli svoje mesto na produkcijskim serverima. Za monitoring i centralizovano logovanje tu su Logstash i Kibana sa Elasticsearch-om dok se u samom razvoju vodimo Continues Integration principima koristeći Jenkins, Git & Maven.  Ukoliko ste radili u sličnom tehničkom okruženju ili imate želju da se okušate u našem uvek možete postati deo vodećeg IT tima. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MOZZART
Adresa
Zrenjaninski put 84c
Datum osnivanja
09.06.2010.
PIB
106663237
Matični broj
20655364
Poslovni naziv
MOZZART DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
9200 Kockanje i klađenje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Koviljka Lončar - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija