Mytrendyphone d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MyTrendyPhone je vodeći skandinavski online shop za prodaju opreme za mobilne telefone. Kompanija ima svoje ogranke u 9 evropskih zemalja i kontakt centar u Srbiji.

Mytrendyphone d.o.o. prodaje kvalitetan pribor za mobilne telefone, pribor za iPod i druge MP3 plejere, pribor za digitalne fotoaparate i kamere, računare i laptop pribor, kao i Bluetooth opremu. Sa asortimanom od preko 70.000 različite dodatne opreme imamo jaku poziciju na tržištu mobilne telefonije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MYTRENDYPHONE
Adresa
Dvadesetdrugog Septembra 8
Datum osnivanja
03.08.2007.
PIB
105147671
Matični broj
20315245
Poslovni naziv
MYTRENDYPHONE DOO ZA EXPORT-IMPORT KLADOVO
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mikica Pavlović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija