NB SOFT

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NB SOFT

BE developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Intervju totalno neozbiljan. Proces traje beskonačno dugo i veoma često ne stiže nikakav odgovor od kompanije o rezultatima. Stiče se utisak da poslodavac ne zna šta želi.

utisak sa intervjua postavljen: 01.12.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NB SOFT je firma koja se bavi projektovanjem i razvojem veb aplikacija. Nudimo gotova softverska rešenja za korišćenje, kao i razvoj softvera prilagođenih za potrebe klijenata, u našem razvojnom centru u Beogradu.

Kompaniju čini pouzdan tim projektanata, programera, dizajnera i menadžera sa iskustvom, kao i mladih stručnjaka koji su spremni i voljni da konstantno napreduju i učestvuju u rešavanju svakodnevnih izazova.

Naša internet rešenja su implementirana u veliki broj kompanija, što potvrđuje i naša referentna lista.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Praksa - Linux sistem administrator

Beograd

Održavanje i administracija serverske i mrežne infrasturukture (Linux, Vmware). Održavanje radnih stanica (Linux) i perifernih uređaja. Nadzor IT infrastrukture (računarske mreže, serveri, uređaji za podršku funkcionisanju IKT servisa)... (pročitaj oglas)

Senior PHP programer

Beograd  • Rok: 27.09.2019

Iskustvo u radu sa objektno orijentisanim programiranjem. Minimalno 5 godina iskustva rada u PHP-u OOP. Iskustvo u radu sa relacionim bazama podataka (MySQL). Iskustvo u radu u nekim od MVC framework okvira... (pročitaj oglas)

eCommerce Support Specialist

Beograd  • Rok: 27.09.2019

Minimum VI stepen stručne spreme. Napredna kompjuterska pismenost i razumevanje osnovih web tehnologija. Iskustvo u radu sa digitalnim podacima. Iskustvo u radu na administraciji web sajtova... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALEKSANDAR NASTEVSKI PR, AGENCIJA ZA PROGRAMIRANJE NB SOFT BEOGRAD (ZVEZDARA)
Adresa
Vojvode Brane 2A, Beograd
Datum osnivanja
22.03.2011.
PIB
106999911
Matični broj
62426845
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Aleksandar Nastevski - Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija