NB SOFTNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NB SOFT je firma koja se bavi projektovanjem i razvojem veb aplikacija. Nudimo gotova softverska rešenja za korišćenje, kao i razvoj softvera prilagođenih za potrebe klijenata, u našem razvojnom centru u Beogradu.

Kompaniju čini pouzdan tim projektanata, programera, dizajnera i menadžera sa iskustvom, kao i mladih stručnjaka koji su spremni i voljni da konstantno napreduju i učestvuju u rešavanju svakodnevnih izazova.

Naša internet rešenja su implementirana u veliki broj kompanija, što potvrđuje i naša referentna lista.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Praksa - Linux sistem administrator

Beograd

Održavanje i administracija serverske i mrežne infrasturukture (Linux, Vmware). Održavanje radnih stanica (Linux) i perifernih uređaja. Nadzor IT infrastrukture (računarske mreže, serveri, uređaji za podršku funkcionisanju IKT servisa)... (pročitaj oglas)

Praksa - Junior web dizajner

Beograd

Poznavanje Adobe Photoshop-a CS5/6 i Illustrator-a. Poznavanje postulata UI i UX dizajna. Sposobnost prioritizacije zahteva. Kreativnost i nalaženje inovativnih rešenja za izradu jedinstvenog dizajna... (pročitaj oglas)

Praksa - Junior PHP programer

Beograd

Poznavanje rada sa objektno orijentisanim programiranjem. Dobro poznavanje PHP programskog jezika. Poželjno je iskustvo u radu sa JavaScript/jQuery. Poznavanje HTML, HTML5, CSS, CSS3 i Bootstrap-a... (pročitaj oglas)

Praksa - Junior Front-End programer

Beograd

Kandidat na trećoj, završnoj godini studija ili na master studijama. Poznavanje rada na JavaScript/Jquery i ostalim okvirima. Dobro poznavanje HTML, HTML5, CSS, CSS3, Bootstrap-a... (pročitaj oglas)

Praksa - Junior Android programer

Beograd

Poznavanje rada sa objektno orijentisanim programiranjem. Poznavanje rada sa web servisima, REST arhitekturom i JSON formatom podataka. Poznavanje Java, Android SDK, Android Studio, Git, SQL... (pročitaj oglas)

Praksa - Junior iOS programer

Beograd

Poznavanje rada sa objektno orijentisanim programiranjem. Poznavanje iOS arhitekture. Objective-C, Swift, iOS SDK, Apple HIG, UIKit, XML, JSON, SQLite... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALEKSANDAR NASTEVSKI PR, AGENCIJA ZA PROGRAMIRANJE NB SOFT BEOGRAD (ZVEZDARA)
Adresa
Vojvode Brane 2A, Beograd
Datum osnivanja
22.03.2011.
PIB
106999911
Matični broj
62426845
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Aleksandar Nastevski - Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija