O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
NETcom system logo

NETcom system

Oceni kompaniju

O nama

Mi smo specijalizovana firma sastavljena od odabranih stručnjaka koji su sposobni da shvate potrebe i željene ciljeve našeg poslovnog partnera, dešifruju i lociraju uzroke i žarišta problema i pronađu adekvatan put do željenog cilja. Smatramo da nam je zadatak da damo svoj doprinos kako bi našim klijentima pružili mogućnost za što kvalitetniji razvoj i poslovanje i da nas oni, zbog stečenog poverenja i zadovoljstva našim rešenjima preporuče svojim kolegama.

Kao takvi posvetili smo se rešavanju problema u oblasti informacionih tehnologija, a svojim uslugama pomažemo klijentima da planiraju, konstruišu, unaprede i održavaju infrastukturu informacionih tehnologija kritičnih za poslovanje. Izvanredne i priznate veštine u oblasti planiranja i primene naprednih informacionih tehnologija, uz obimnu podršku klijentima tokom svih projektnih faza omogućavaju nam da svaki projekat završavamo uspešno, na vreme i u okviru planiranog budžeta.

Univerzalnost i automatizacija proizvoda i usluga za nas su neprihvatljivi pojmovi. Ponosni smo na činjenicu da umemo da ponudimo i razvijamo isključivo rešenja na osnovu pojedinačnih zahteva klijenata. Zato Vas pažljivo slušamo.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Autoput za Novi Sad 55, Beograd-Zemun