NMI SolutionsNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NMI Solutions je kompanija koja se od 2007. godine bavi razvojem informacionih sistema u oblasti medicine i zdravstvene zaštite. Naši najvažniji proizvodi su:

- Laboratorijski informacioni sistem Elton (www.elton.co.rs) - LIMS koji je namenjen korišćenju u svim fazama rada laboratorije za kliničku mikrobiologiju – od prijema pacijenata i uzoraka, preko evidencije rada u laboratoriji, formiranja i izdavanja rezultata, do kreiranja e-fakture i izveštaja. 

- Elektronski registar imunizacije Elrim - složeni sistem za prikupljanje i obradu podataka o izvršenim imunizacijama u ustanovama primarne i sekundarne zdravstvene zaštite

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NMI SOLUTIONS
Adresa
Palićka 41, Beograd
Datum osnivanja
15.12.2007.
PIB
105327714
Matični broj
60983097
Poslovni naziv
PRUŽANJE SAVETA I IZRADA KOMPJUTERSKIH PROGRAMA NMI SOLUTIONS NIKOLA MIHAJLOVIĆ PR, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Nikola Mihajlović - Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija