NTH Media d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Horvaćanska cesta 17a, 10000 Zagreb, Hrvatska
učitavanje...
učitavanje...


4 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 104502950
Matični broj: 20177349
Broj zaposlenih: 1-10
Predstavništvo u Srbiji: Bulevar Mihajla Pupina 6, 11000 Beograd, Srbija
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NTH Grupa je vodeći evropski pružalac usluga aplikacija i infrastrukture (AISP - Application Infrastructure and Service Provider) za medije i telekomunikacijske usluge, čije glavne aktivnosti uključuju razvoj i održavanje platformi, rešenja i usluga koje se temelje na sledećim tehnologijama: SMS, MMS, Voice, Internetu i televizijskom prenosu.

NTH Grupa pruža premium voice i mobilnu povezanost u preko 80 zemalja širom sveta. Naš proizvodni asortiman uključuje mnogobrojne alate koje smo sami razvili, aplikacije i platforme za najsavremenije usluge.

Za naše kupce i partnere, u našim centrima za razvoj, proizvodnju i sadržaje radimo na razvoju inovativnih rešenja, integrisanju sadržaja i osiguravanju da procesi nesmetano rade 24 sata, 365 dana u godini. Sa sedištem u Švajcarskoj i s nekoliko ogranaka u Evropi, NTH Grupa danas zapošljava preko 200 stručnjaka.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NTH Media d.o.o. Beograd

PHP (Laravel) Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug intervjua je razgovor sa zaposlenim iz HR-a, prezentovanje delatnošću firme, a potom i kandidata. Nakon toga se radi test inteligencije (u okviru istog razgovora). Sledeći krug je tehnički intervju. Razgovor je preko skajpa sa IT team leadom, uglavnom je sve usmeno, ali par sitnih zadataka budu i preko skype chat-a. Bilo je prijatno i bez pritiska, za stvari na koje ne znate odgovor samo se prelazi na sledeće pitanje bez dubljeg objašnjavanja. Ukoliko se i ovde pokažete dobro, biće Vam poslat tehnički zadatak. Meni je konkretno bilo da napravim prostu WordPress temu i plugin jer se ranije nisam susretao sa WordPressom. Za zadatak se dobija dovoljno vremena, čini mi se da sam imao 4 cela dana. Dve nedelje me nisu obaveštavali o odluci nakon poslatog zadatka. Na kraju sam ja njih kontaktirao, i rečeno mi je da je primljen drugi kandidat, bez objašnjenja iz kog razloga se nisu odlučili za mene.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NTH MEDIA
Adresa
Jurija Gagarina 14lj/26, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
02.06.2006.
PIB
104502950
Matični broj
20177349
Poslovni naziv
NTH MEDIA DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačević - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju NTH Media d.o.o. Beograd sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška