NTH Media d.o.o. Beograd

NTH Media d.o.o. Beograd

Kontakt

Adresa Bulevar Mihajla Pupina 6, 19. sprat, Belgrade, RS-11000
PIB 104502950
MB 20177349
Zaposlenih 1-10
Predstavništvo Bulevar Mihajla Pupina 6, 19. sprat, Belgrade, RS-11000
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

NTH Grupa je vodeći evropski pružalac usluga aplikacija i infrastrukture (AISP - Application Infrastructure and Service Provider) za medije i telekomunikacijske usluge, čije glavne aktivnosti uključuju razvoj i održavanje platformi, rešenja i usluga koje se temelje na sledećim tehnologijama: SMS, MMS, Voice, Internetu i televizijskom prenosu.

NTH Grupa pruža premium voice i mobilnu povezanost u preko 80 zemalja širom sveta. Naš proizvodni asortiman uključuje mnogobrojne alate koje smo sami razvili, aplikacije i platforme za najsavremenije usluge.

Za naše kupce i partnere, u našim centrima za razvoj, proizvodnju i sadržaje radimo na razvoju inovativnih rešenja, integrisanju sadržaja i osiguravanju da procesi nesmetano rade 24 sata, 365 dana u godini. Sa sedištem u Švajcarskoj i s nekoliko ogranaka u Evropi, NTH Grupa danas zapošljava preko 200 stručnjaka.

Iskustva o radu i sa intervjua (2)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Intervju · 25.09.2020.

PHP (Laravel) Developer

Bez ponude za posao

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug intervjua je razgovor sa zaposlenim iz HR-a, prezentovanje delatnošću firme, a potom i kandidata. Nakon toga se radi test inteligencije (u okviru istog razgovora). Sledeći krug je tehnički intervju. Razgovor je preko skajpa sa IT team leadom, uglavnom je sve usmeno, ali par sitnih zadataka budu i preko skype...

0
Arhiva | Iskustvo · 04.02.2016.

Java Developer

Opšti utisak

3
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Kompetitivne plate sa mogućnošću povećanja. Iako je tim međunarodni, dobra saradnja sa kolegama, spremnost da se pomogne i podeli znanje. Kompanija se trudi da koristi što modernije tehnologije i načine za projektovanje softvera.

Zamerke

NTH kao firma je potpuno okrenuta profitu i bez ikakvog upozorenja otpušta ljude ako menadžment proceni da trenutno ne donose profit. Ceo menadžment postupa po toj filozofiji "lean & mean", koju je uveo vlasnik firme, tako da ovo nije firma u kojoj treba planirati neki duži ostanak, niti očekivati neku zahvalnost zbog dugogodišnje lojalnosti.

13

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv NTH MEDIA
Poslovni naziv NTH MEDIA DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jurija Gagarina 14lj/26, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja 02.06.2006.
PIB 104502950
MB 20177349
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu