NTH Media d.o.o. Beograd

NTH Media d.o.o. Beograd

0

Podaci

Naziv NTH MEDIA
Poslovni naziv NTH MEDIA DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jurija Gagarina 14lj/26, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja 02.06.2006.
PIB 104502950
MB 20177349
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Kontakt

Adresa Horvaćanska cesta 17a, 10000 Zagreb, Hrvatska
PIB 104502950
MB 20177349
Zaposlenih 1-10
Predstavništvo Bulevar Mihajla Pupina 6, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

NTH Grupa je vodeći evropski pružalac usluga aplikacija i infrastrukture (AISP - Application Infrastructure and Service Provider) za medije i telekomunikacijske usluge, čije glavne aktivnosti uključuju razvoj i održavanje platformi, rešenja i usluga koje se temelje na sledećim tehnologijama: SMS, MMS, Voice, Internetu i televizijskom prenosu.

NTH Grupa pruža premium voice i mobilnu povezanost u preko 80 zemalja širom sveta. Naš proizvodni asortiman uključuje mnogobrojne alate koje smo sami razvili, aplikacije i platforme za najsavremenije usluge.

Za naše kupce i partnere, u našim centrima za razvoj, proizvodnju i sadržaje radimo na razvoju inovativnih rešenja, integrisanju sadržaja i osiguravanju da procesi nesmetano rade 24 sata, 365 dana u godini. Sa sedištem u Švajcarskoj i s nekoliko ogranaka u Evropi, NTH Grupa danas zapošljava preko 200 stručnjaka.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NTH Media d.o.o. Beograd

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 25.09.2020.

PHP (Laravel) Developer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Prvi krug intervjua je razgovor sa zaposlenim iz HR-a, prezentovanje delatnošću firme, a potom i kandidata. Nakon toga se radi test inteligencije (u okviru istog razgovora). Sledeći krug je tehnički intervju. Razgovor je preko skajpa sa IT team leadom, uglavnom je sve usmeno, ali par sitnih zadataka budu i preko skype chat-a. Bilo je prijatno i bez pritiska, za stvari na koje ne znate odgovor samo se prelazi na sledeće pitanje bez dubljeg objašnjavanja. Ukoliko se i ovde pokažete dobro, biće Vam poslat tehnički zadatak. Meni je konkretno bilo da napravim prostu WordPress temu i plugin jer se ranije nisam susretao sa WordPressom. Za zadatak se dobija dovoljno vremena, čini mi se da sam imao 4 cela dana. Dve nedelje me nisu obaveštavali o odluci nakon poslatog zadatka. Na kraju sam ja njih kontaktirao, i rečeno mi je da je primljen drugi kandidat, bez objašnjenja iz kog razloga se nisu odlučili za mene.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Ceo proces je trajao 3 nedelje

0

Ove informaciju su mi korisne

Oglasi za posao (0)

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu