NTH Media d.o.o. BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NTH Media d.o.o. Beograd

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2
beneficije

4
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Java Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompetitivne plate sa mogućnošću povećanja. Iako je tim međunarodni, dobra saradnja sa kolegama, spremnost da se pomogne i podeli znanje. Kompanija se trudi da koristi što modernije tehnologije i načine za projektovanje softvera.
Zamerke kompaniji
NTH kao firma je potpuno okrenuta profitu i bez ikakvog upozorenja otpušta ljude ako menadžment proceni da trenutno ne donose profit. Ceo menadžment postupa po toj filozofiji "lean & mean", koju je uveo vlasnik firme, tako da ovo nije firma u kojoj treba planirati neki duži ostanak, niti očekivati neku zahvalnost zbog dugogodišnje lojalnosti.
utisak postavljen: 04.11.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

NTH Grupa je vodeći evropski pružalac usluga aplikacija i infrastrukture (AISP - Application Infrastructure and Service Provider) za medije i telekomunikacijske usluge, čije glavne aktivnosti uključuju razvoj i održavanje platformi, rešenja i usluga koje se temelje na sledećim tehnologijama: SMS, MMS, Voice, Internetu i televizijskom prenosu.

NTH Grupa pruža premium voice i mobilnu povezanost u preko 80 zemalja širom sveta. Naš proizvodni asortiman uključuje mnogobrojne alate koje smo sami razvili, aplikacije i platforme za najsavremenije usluge.

Za naše kupce i partnere, u našim centrima za razvoj, proizvodnju i sadržaje radimo na razvoju inovativnih rešenja, integrisanju sadržaja i osiguravanju da procesi nesmetano rade 24 sata, 365 dana u godini. Sa sedištem u Švajcarskoj i s nekoliko ogranaka u Evropi, NTH Grupa danas zapošljava preko 200 stručnjaka.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NTH MEDIA
Adresa
Jurija Gagarina 14lj/26, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
02.06.2006.
PIB
104502950
Matični broj
20177349
Poslovni naziv
NTH MEDIA DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija