Naftna industrija Srbije a.d. Novi SadLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Specijalista za NTC specijalizovane sisteme

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvi krug klasičan razgovor, šta sam radio, šta znam da radim, prolazak detaljno kroz cv, zašto menjam firmu, šta očekujem od posla, za koju platu bih radio... Potom sam radio test inteligencije, test opšteg informisanja, test ličnosti i test sa 25 zadataka iz proporcija. Zadnji test mi je bio zanimljiv i ostao sam u nedoumici čemu on služi :) Zvali su me posle par dana na drugi krug, ali sam odustao.

utisak sa intervjua postavljen: 23.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

IT sistem inženjer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ogromna količina sredstava investirana u nove tehnologije, aplikacije koje se tiču BI-a. Shodno tome velika mogućnost učenja i upoznavanja sa novim tehnologijama.
Zamerke kompaniji
Manjak ljudi. Koncept sa puno izvođača i dobavljača. Inženjer u ulozi kontrolinga najviše, prekovremeni rad se ne plaća a ima ga dosta. Starije kolege bez volje za novim usavršavanjem i novim znanjima. Potrebna je jaka samomotivacija. Mogućnost napredovanja je poprilično mala. Kako u poziciji tako i platno.
preporučujem
utisak postavljen: 08.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike.

Sedište NIS Grupe je u Novom Sadu, a njeni osnovni proizvodni kapaciteti nalaze se širom Republike Srbije, koja zahvaljujući svom geografskom položaju predstavlja centar trgovine i investicija na Balkanu.

U Srbiji poseduje prerađivački kompleks sa dva pogona u Pančevu i Novom Sadu, zatim pogon za proizvodnju TNG-a, kao i mrežu benzinskih stanica u Srbiji i u zemljama u regionu. U skladu sa svojom strategijom da postane lider u okruženju, NIS je poslovanje proširio i tržište regiona: Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku.

Kao podrška evropskim integracijama Srbije, otvoreno je i predstavništvo u Briselu. Predstavništva NIS-a rade i u Rusiji, Turkmenistanu, Angoli, Bugarskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Koordinator za HSE

Novi Sad  • Rok: 01.12.2017

Visoka stručna sprema tehničkog, ekonomskog ili IT usmerenja (VII stepen)... (pročitaj oglas)

Specijalista za IT podršku VIP korisnicima

Beograd  • Rok: 02.11.2017

Visoko tehničko znanje iz oblasti korisničke IT opreme (računara, pametnih mobilnih uređaja). Visoko tehničko znanje iz oblasti korisničkih operativnih sistema (Windows, iOS, Android)... (pročitaj oglas)

Administrator IT sistema

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Koordinišete podršku drugog i trećeg nivoa i dostupnost IT servisa. Administrirate IT sisteme i servise (Active Directory, Exchange, Lync…). Pratite proces registrovanja zahteva korisnika IT usluga i statusa realizacije... (pročitaj oglas)

Senior IT sistem inženjer

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Pružate podršku u razvoju, realizaciji i radu informacionih sistema. Uspostavljate servise za IT specijalizovane sisteme. Administrirate sistemski i aplikativni softver i baze podataka, analizirate i otklanjate nedostatke i zastoje u radu... (pročitaj oglas)

Ekspert koordinator za razvoj i arhitekturu Data Centara

Beograd, Novi Sad  • Rok: 01.10.2017

VII stepen stručne spreme tehničkog usmerenja (poželjno elektrotehnika). Minimum tri godine relevantnog radnog iskustva u radu sa storage sistemima... (pročitaj oglas)

BI analitičar

Beograd  • Rok: 19.09.2017

NIS - Naftna Industrija Srbije: BI analitičar. Iskustvo u kreiranju analitičkih aplikacija uz korišćenje BI platformi najpoznatijih vendora... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE
Adresa
Narodnog fronta 12
Datum osnivanja
01.10.2005.
PIB
104052135
Matični broj
20084693
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA ISTRAŽIVANJE, PROIZVODNJU, PRERADU, DISTRIBUCIJU I PROMET NAFTE I NAFTNIH DERIVATA I ISTRAŽIVANJE I PROIZVODNJU PRIRODNOG GASA NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE A.D. NOVI SAD
Delatnost kompanije
0610 Eksploatacija sirove nafte
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Kirill Kravchenko - Generalni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija