Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1166

IT Manager 1 plata

MIN
1166
PROSEK
1166
MEDIJANA
1166
MAX
1166

Kontakt

Adresa Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad, Srbija
E-mail office@nis.eu
Telefon 08 0000 8888
PIB 104052135
MB 20084693
Zaposlenih 5001-10000
Predstavništvo Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike.

Sedište NIS Grupe je u Novom Sadu, a njeni osnovni proizvodni kapaciteti nalaze se širom Republike Srbije, koja zahvaljujući svom geografskom položaju predstavlja centar trgovine i investicija na Balkanu.

U Srbiji poseduje prerađivački kompleks sa dva pogona u Pančevu i Novom Sadu, zatim pogon za proizvodnju TNG-a, kao i mrežu benzinskih stanica u Srbiji i u zemljama u regionu. U skladu sa svojom strategijom da postane lider u okruženju, NIS je poslovanje proširio i tržište regiona: Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku.

Kao podrška evropskim integracijama Srbije, otvoreno je i predstavništvo u Briselu. Predstavništva NIS-a rade i u Rusiji, Turkmenistanu, Angoli, Bugarskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (2)

Podaci

Naziv NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE
Poslovni naziv DRUŠTVO ZA ISTRAŽIVANJE, PROIZVODNJU, PRERADU, DISTRIBUCIJU I PROMET NAFTE I NAFTNIH DERIVATA I ISTRAŽIVANJE I PROIZVODNJU PRIRODNOG GASA NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE A.D. NOVI SAD
Delatnost kompanije 0610 Eksploatacija sirove nafte
Pravna forma Akcionarsko društvo
Adresa Narodnog fronta 12
Datum osnivanja 01.10.2005.
PIB 104052135
MB 20084693
Zakonski zastupnici
Kirill Kravchenko - Generalni direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre