Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2.3
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Sistem Administrator / Specijalista za logistiku

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od deset godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
O današnjoj kompaniji nemam pozitivno ništa.
Zamerke kompaniji
Dovođenje kvazi stručnjaka kao menadžera. Pretrpavanje poslom ljudi koji znaju i hoće da rade. Neorganizovanost. Neverovatni nepotizam od strane "ruskog" rukovodstva koji je premašio čak i naš partijski nepotizam.
ne preporučujem
utisak postavljen: 06.09.2018.

Specijalista za IT podrsku VIP sektoru


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pozitivna radna atmosfera, kolektiv sjajan i uvek pozitivan, mentor odličan spreman da se 100% posveti kandidatu.
Zamerke kompaniji
Često se radi prekovremeno.
preporučujem
utisak postavljen: 23.10.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Specijalista za NTC specijalizovane sisteme

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvi krug klasičan razgovor, šta sam radio, šta znam da radim, prolazak detaljno kroz cv, zašto menjam firmu, šta očekujem od posla, za koju platu bih radio... Potom sam radio test inteligencije, test opšteg informisanja, test ličnosti i test sa 25 zadataka iz proporcija. Zadnji test mi je bio zanimljiv i ostao sam u nedoumici čemu on služi :) Zvali su me posle par dana na drugi krug, ali sam odustao.

utisak sa intervjua postavljen: 23.03.2017.

IT sistem inženjer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ogromna količina sredstava investirana u nove tehnologije, aplikacije koje se tiču BI-a. Shodno tome velika mogućnost učenja i upoznavanja sa novim tehnologijama.
Zamerke kompaniji
Manjak ljudi. Koncept sa puno izvođača i dobavljača. Inženjer u ulozi kontrolinga najviše, prekovremeni rad se ne plaća a ima ga dosta. Starije kolege bez volje za novim usavršavanjem i novim znanjima. Potrebna je jaka samomotivacija. Mogućnost napredovanja je poprilično mala. Kako u poziciji tako i platno.
preporučujem
utisak postavljen: 08.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike.

Sedište NIS Grupe je u Novom Sadu, a njeni osnovni proizvodni kapaciteti nalaze se širom Republike Srbije, koja zahvaljujući svom geografskom položaju predstavlja centar trgovine i investicija na Balkanu.

U Srbiji poseduje prerađivački kompleks sa dva pogona u Pančevu i Novom Sadu, zatim pogon za proizvodnju TNG-a, kao i mrežu benzinskih stanica u Srbiji i u zemljama u regionu. U skladu sa svojom strategijom da postane lider u okruženju, NIS je poslovanje proširio i tržište regiona: Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku.

Kao podrška evropskim integracijama Srbije, otvoreno je i predstavništvo u Briselu. Predstavništva NIS-a rade i u Rusiji, Turkmenistanu, Angoli, Bugarskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Glavni ekspert za BI

Beograd  • Rok: 29.09.2019

Imaš iskustvo u vođenju Business Intelligence tima sa fokusom na napredne analitičke strategije i rešenja... (pročitaj oglas)

Glavni ekspert za IoT

Beograd  • Rok: 29.09.2019

Imaš iskustvo sa sistemima i tehnologijama: IoT getaways, HW i OS loading/support (Linux/Windows), edge computing, hosting engineering, capacity planning, security hardening, infrastructure management i drugi... (pročitaj oglas)

Specijalista za podršku VIP korisnicima

Beograd, Novi Sad  • Rok: 19.09.2019

Imaš radno iskustvo u oblasti pružanja IT podrške; Govoriš engleski jezik; Imaš visoko obrazovanje tehničkog usmerenja. (pročitaj oglas)

Ekspert za bezbednost informacionih tehnologija

Beograd, Novi Sad  • Rok: 15.09.2019

Učestvuješ u implementaciji mrežnih rešenja, protokola i softwera (svičevi, ruteri, serveri, radne stanice, TCP/IP protokoli, ruting protokoli, Windows Firewall)... (pročitaj oglas)

Ekspert koordinator za IT poslovne sisteme

Beograd  • Rok: 03.09.2019

Prikupljaš i analiziraš biznis zahteve za unapređenje funkcionalnosti u IT sistemima, u okviru dela kompanije koji se bavi prodajom... (pročitaj oglas)

Ekspert za upravljanje i rad sa podacima

Pančevo  • Rok: 13.08.2019

Imaš ekspertsko znanje u oblasti kreiranja i upravljanja bazama podataka kao i u oblasti analize podataka sa aspekta Data quantity, Data Types, Data Speed, Data impact (value) i predlažeš mere za optimizaciju istih... (pročitaj oglas)

Junior IT poslovni analitičar

Beograd, Novi Sad  • Rok: 01.07.2019

Poznaješ tržište IT softvera i usluga. Poseduješ dobre organizacione i komunikativne sposobnosti. Govoriš engleski... jezik (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE
Adresa
Narodnog fronta 12
Datum osnivanja
01.10.2005.
PIB
104052135
Matični broj
20084693
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA ISTRAŽIVANJE, PROIZVODNJU, PRERADU, DISTRIBUCIJU I PROMET NAFTE I NAFTNIH DERIVATA I ISTRAŽIVANJE I PROIZVODNJU PRIRODNOG GASA NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE A.D. NOVI SAD
Delatnost kompanije
0610 Eksploatacija sirove nafte
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Kirill Kravchenko - Generalni direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija