Kontakt

Adresa Auto put za Novi Sad br. 217 i 246B 11080 Beograd - Zemun, Srbija
PIB 101682503
MB 06019544
Predstavništvo Auto put za Novi Sad br. 217 i 246B 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Preduzeće ‘’NAMI’’ d.o.o. je osnovano 1992. godine u Beogradu i uspešno posluje više decenija. Nalazimo se na ulazu u Beograd, neposredno uz autoput za Novi Sad, u samoj blizini buduće obilaznice Beograda kod Batajničke petlje i budućeg cargo centra Batajnica.

Na površini od preko 10000 m2 smeštena su četri logistička centra koja u celini posmatrano mogu da uskladište svaki proizvod.

U skladištu 1 hladnjača može se skladištiti zamrznuti proizvodi (zamrznuto meso, riba, morski plodovi, sladoled, voće i povrće, zamrznuta testa…), u kombinovanom skladištu 2 mogu se skladištiti proizvodi koji zahtevaju ambijetalnu temperaturu ili temperaturu na +0C,+4C do +8C ili -20C a u skladištu 3 se mogu skladišti proizvodi na ambijentalnom režimu, hrana za ljudsku upotrebu i drugi proizvodi kao sto je tekstil, bela tehnika, deterdženti ili kozmetika kao proizvodi koji se čuvaju na temperaturnom režimu od +4C do +8C u koji se smeštaju u zasebnoj rashladnoj komori. U skladištu 4 se skladište sirovine za prehrambenu industriju ili hemijsku industriju, hrana za životinje itd…

Trenutno raspolažemo sa ukupno 10870 paletnih mesta u visoko regalnim skladištima. Sva su skladišta opremljena visoko paletnim regalima, kompletno pokrivena AP tehnologijom i RF tehnologijom, opremljena WMS sistemom za upravljenje skladištem. Svako skladište ima novu skladišnu opremu! Skladišni viljuškari najnovije generacije marke Junghenrich, RF uređaje, utovarno – istovarne rampe i podizne stolove i specijalna softverska rešenja za skladištenje razne robe, a sve to uz moderan WMS softver renomirane kompanije “SmartBit” iz Beograda.

Cilj i moto kompanije je 4P - “Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan fokus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja, a da mi preuzmemo sve aktivnosti iz dela logistike kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve tj. omogućili našim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj način došli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Naša želja je da Nami logistika postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladištne logistike, distribucije, špedicije i transporta. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog našeg tima. Na ovaj način u prilici smo da svim našim sadašnjim i budućim partnerima ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja!

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv NAMI
Poslovni naziv PROIZVODNO TRGOVINSKO PREDUZEĆE NAMI DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 1039 - Ostala prerada i konzervisanje voća i povrća
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Auto put za Novi Sad br. 217 i 246B 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Datum osnivanja 30.06.1992.
PIB 101682503
MB 06019544
Zakonski zastupnici
Milan Narančić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu