O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Nami d.o.o. logo

Nami d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće ‘’NAMI’’ d.o.o. je osnovano 1992. godine u Beogradu i uspešno posluje više decenija. Nalazimo se na ulazu u Beograd, neposredno uz autoput za Novi Sad, u samoj blizini buduće obilaznice Beograda kod Batajničke petlje i budućeg cargo centra Batajnica.

Na površini od preko 10000 m2 smeštena su četri logistička centra koja u celini posmatrano mogu da uskladište svaki proizvod.

U skladištu 1 hladnjača može se skladištiti zamrznuti proizvodi (zamrznuto meso, riba, morski plodovi, sladoled, voće i povrće, zamrznuta testa…), u kombinovanom skladištu 2 mogu se skladištiti proizvodi koji zahtevaju ambijetalnu temperaturu ili temperaturu na +0C,+4C do +8C ili -20C a u skladištu 3 se mogu skladišti proizvodi na ambijentalnom režimu, hrana za ljudsku upotrebu i drugi proizvodi kao sto je tekstil, bela tehnika, deterdženti ili kozmetika kao proizvodi koji se čuvaju na temperaturnom režimu od +4C do +8C u koji se smeštaju u zasebnoj rashladnoj komori. U skladištu 4 se skladište sirovine za prehrambenu industriju ili hemijsku industriju, hrana za životinje itd…

Trenutno raspolažemo sa ukupno 10870 paletnih mesta u visoko regalnim skladištima. Sva su skladišta opremljena visoko paletnim regalima, kompletno pokrivena AP tehnologijom i RF tehnologijom, opremljena WMS sistemom za upravljenje skladištem. Svako skladište ima novu skladišnu opremu! Skladišni viljuškari najnovije generacije marke Junghenrich, RF uređaje, utovarno – istovarne rampe i podizne stolove i specijalna softverska rešenja za skladištenje razne robe, a sve to uz moderan WMS softver renomirane kompanije “SmartBit” iz Beograda.

Cilj i moto kompanije je 4P - “Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan fokus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja, a da mi preuzmemo sve aktivnosti iz dela logistike kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve tj. omogućili našim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj način došli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Naša želja je da Nami logistika postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladištne logistike, distribucije, špedicije i transporta. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog našeg tima. Na ovaj način u prilici smo da svim našim sadašnjim i budućim partnerima ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja!

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Auto put za Novi Sad br. 217 i 246B 11080 Beograd - Zemun, Srbija
011 414 - 0 - 128 ; 011 414 - 0 - 120 ; +381 11 414 - 0 - 126