Namics - A Merkle Company

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Namics - A Merkle Company

  (7 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.7
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4.6
balans između karijere i privatnog života

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Nakon prijave za poziciju, zakazali smo online intervju sa HR. Zakazan, naravno u radno vreme. Izasao do obliznjeg lokala kako bi mogli da razgovaramo. Pitanja standardna ali je, tada, tek zaposleni HR procenio da ja nisam podoban za njihovu kompaniju. Cini mi se da su poslali mail, da ukoliko zelim vise informacija o tome zasto, da mogu da posaljem pitanje. Stvarno? Da vam jos dodatno hranim ego? Svasta! Prvi put za vise od 10+ god da nisam prosao HR razgovor.

utisak sa intervjua postavljen: 03.08.2020.

Professional Software Engineer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Fine koleginice/kolege, dosta beneficija kao što su 13-a plata, zdravstveno osiguranje i povremen rad od kuće (jednom nedeljno u proseku). Jednom u dve godine veliki Team building cele firme koji traje 3-4 dana, u hotelu od 5 zvezdica u izolovanom mestu u Austriji, generalno najbolja stvar koju neko može da doživi u jednoj firmi. :)
Zamerke kompaniji
Haos na projektima. Plata nekonkurentna na tržištu, nedostatak agencijskog modela. Najmanje se ceni znanje, a najviše soft-skill osobine, pisanje blogova i generalno traćenje vremena umesto konkretnog rada na projektu. Prekovremeni rad koji je uvek plaćen ili kompenzovan slobodnim danima, u nekim situacijama ume da bude isforsiran od strane menadžmenta kao izgovor za krivicu menadžmenta samog projekta, sve se naravno svaljuje na programere i onda nije ni čudo što je fluktuacija ljudi velika.
ne preporučujem
utisak postavljen: 27.08.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Namics je jedna od vodećih agencija za e-business i digitalne komunikacije na nemačkom govornom području. Zahvaljujući širokoj ekspertizi u oblastima strateškog konsaltinga, razvoja koncepta, kreativnog rada i tehničke implementacije, Namics pruža najbolje digitalne transformacije. Portfolio kompanije obuhvata sisteme za upravljanje sadržajem, razvoj veb aplikacija, softverska rešenja za e-trgovinu, digitalnu komunikaciju i razvoj mobilnih poslovnih rešenja.

U kancelarijama u Sent Galenu, Cirihu, Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu i Beogradu, oko 550 Namics-ovih zaposlenih radi sa klijentima iz različitih industrija. Među njima su: Victorinox, Sika, Ciriški aerodrom, Daimler, Medela, UBS, Migros, BASF, DriveNow i Boehringer Ingelheim.

U Beogradu, Namics zapošljava timove za Java, .NET i Frontend tehnologije, timove za razvoj mobilnih aplikacija, kao i timove za dizajn (UI/ UX), QA i Salesforce timove. Od 2014. godine, srpski softverski inženjeri rade na nagrađivanim projektima kao što su Relaunch Sunrise. Mobile First. i MyMedela.

U decembru 2018. godine Namics se spojio Merkle-om, svetskim liderom za digitalna rešenja zasnovana na podacima, omogućivši tako zaposlenima pristup najsavremenijim platformama, tehnologijama i različitim sferama digitalnog tržišta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija